Vedete din Romania

#Anca Pandrea operatie #Anca Pandrea spital #anca pandrea

Anca Pandrea, in stare grava! Refuza operatia!

 

Dupa opt zile de spitalizare, Anca Pandrea refuza sa fie operata pe cord, in conditiile in care medicii i-au descoperit artistei probleme cardiace grave si probleme pulmonare acute si sunt sceptici in privinta starii sale de sanatate.

“La plamani am bronhopatie cronica obstructiva, (n.r.: incapacietate, acuta sau cronica, a plamanilor de a asigura functia lor) stadiul 3, cu episod acutizat.

La inima e mai complicat, pentru ca mi-au gasit insuficienta cardiaca congestiva, clasa 2, cu fractie de ejectie prezervata (n.r.: insuficienta cardiaca care se asociaza cu o mortalitate ridicata, spitalizari frecvente si cheltuieli medicale mari).

Mai am fibrilatie arteriala si insufiecienta mitrala, dar acestea sunt secundare. S-a vorbit despre interventie, da, dar cand am auzit am spus “exclus” si le-am transmis medicilor ca isi pierd timpul cu mine. Eu la inima nu ma operez! Am 72 de ani, ce sa mai vreau de acum inainte.

Daca aveam 50, mai zicea insa, la varsta mea ce speranta sa am. Lasa, sa-mi lase doctorii inima in pace ca ea va fi bucuroasa sa mearga la puiul ei (n.r.: la Iurie Darie, marele actor decedat in urma cu 6 ani). Am refuzat, una e sa iei pastile si alta sa te operezi pe cord.Nici regimul de viata prescris nu voi putea sa-l urmez. Pai cum, mi se spune sa stau in pat si sa nu fac efort, sa stau asa ca legume. Pai, nu pot! Daca nu ies eu afara cu catelusii mei, sa ii plimb, daca nu ma duc eu intr-un parc sau la cumparaturi, atunci ce mai caut eu pe Pamantul acesta? Lasa sa ma duc ca ma asteapta puiul meu. E timpul sa ne reintalnim”, a declarat Anca Pandrea in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

In zilele spitalizarii sale, Anca Pandrea sustine nu numai ca l-a simtit pe Iurie Darie in permanenta alaturi de ea, dar, spune ea, l-a si vazut.

“Eu vorbesc foarte serios. De cand el a plecat, de 6 ani, eu am ajuns in total de 7 ori in spital. De fiecare data cand merg in spital iau cu mine cana cu poza lui, iau si fotografia lui inramata, pe care mi-o pun pe dulap. Apoi, am pajama cu poza lui imprimata pe piept, la inima si o iau si pe aceea.

Cumva totul imi aminteste de el. De aceasta data insa, ceva s-a schimbat. Nu ca l-am simtit, l-am vazut cu ochii mei cum statea in salonul meu. Era inalt si frumos. Venea inainte de injectii, de vizita medicala si in toate momentele importante. N-am fost singura, am fost cu el.

Asa ca daca mi-o fi scris sa ma duc, ma duc bucuroasa”, a conchis Anca Pandrea, intarind ideea ca refuza operatia sa pe cord. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare