Vedete din Romania

#sarcina Anca Serea #sarcina #Anca Serea

Anca Serea, insarcinata a cincea oara: "Nasc in aprilie"

La 35 de ani urmeaza sa nasca cel de-al cincilea copil. Anuntul socant a fost facut chiar de Anca Serea pe blogul personal, astazi, cand isi aniverseaza ziua de nastere.

 

"Dragilor, astazi este o zi tare speciala pentru mine. Ma bucur de cei 35 de ani pe care astazi ii aniversez, dar si de faptul ca in curand voi aduce pe lume si in familia noastra o noua binecuvantare: bebe numarul 5!

Traiesc pentru a cincea oara mircolul de a fi mama… si voua va doresc sa va bucurati de momentele frumoase date de Dumnezeu, sa va cresteti sanatosi pruncii si multe motive de bucurie si implinire! Suntem mai mult decat nerabdatori ca familia noastra sa se mareasca, dupa spusele doctorului acest lucru se va intampla in aprilie, dar pana atunci alegem nume, hainute, paturele, biberoane, citim si incercam sa ne relaxam cat mai mult!

Traiesc cu credinta ca sunt un om norocos, iar faptul ca sunt si mamica ma face sa fiu recunoscatoare pentru tot ce avem in fiecare zi! Sarah, Ava, David si Noah ma fac un om mai bun, ma invata sa traiesc frumos si sa ma bucur sincer de fiecare zi. Va multumesc pentru ca m-ati ales sa fiu parintele vostru, va iubesc nespus! Bun venit, bebe numarul 5!", a scris Anca Serea pe blogul personal.

Desi sarcina este avansata, 7 luni, Anca Serea a reusit sa o ascunda foarte bine. Astfel, in luna aprilie, Anca Serea va aduce pe lume cel de-al cincilea copil. Vedeta nu stie insa cu siguranta daca o sa fie fata sau baiat.

"O sa nasc in aprilie, din cate se pare un baietel. Nu stim ce o sa fie, pentru ca de fiecare data cand am mers la ecograf pozitia nu a fost favorabila si nu s-a vazut daca e baietel sau fetita", a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Surse foto: voios.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului