Vedete din Romania

#Adi Sina #vedete intern #Anca Serea #showbiz

Anca Serea: “Port aceeasi pereche de blugi ca atunci cand nu eram insarcinata”. Cum arata vedeta

Peste doua luni, Anca Serea va ajunge pe lume cel de-al cincilea copil! Vedeta, insarcinata in 7 luni, isi uimeste fanii, in conditiile in care a luat doar 2 kilograme in greutate, tinand cont ca in general femeile insarcinate se ingrasa in jur de 10-12 kilograme.

Prezenta luni, seara, la un eveniment monden, Anca Serea a ales sa poarte o rochita eleganta, care ii punea in evidenta formele feminine, nicidecum burtica de gravida. Se pare ca sotia cantaretului Adrian Sina nu poate renunta la pantofii cu toc.

„Habar nu am care e cauza. Probabil, asa sunt eu construita. Cand am fost insarcinata cu Ava, fiica mea, am luat in greutate 7 kilograme si nu am fost in pericol. Cu bebelusul de acum lucrurile merg foarte bine. La ultima ecografie bebe avea deja 1, 300 de kilograme, o greutate normala. De fapt, niciunul dintre copiii mei nu a fost nascut prematur sau sub greutate. David a avut 4.450 de kilograme, la nastere, Sara 3, 800 kilograme, Noah 3,600 de kilograme, iar Ava, mezina, 3, 300 kilograme. Nasc copii sanatosi, dar nu ma ingras! Asta sunt, ce sa fac?! Burtica mea se pozitioneaza cumva in fata, iar daca ma privesti de la spate nici n-ai zice ca sunt insarcinata. Nu mi-am schimbat nici garderoba. Port aceeasi pereche de blugi si aceleasi rochite ca atunci cand nu eram insarcinata”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului