Vedete din Romania

#Uite cine Danseaza! #emisiune de divertisment #Anca Serea #pro tv

Anca Serea se muta la PRO TV! La ce emisiune o poti vedea

Anca Serea revine pe micile ecrane, dupa o pauza lunga, luata dupa ultima nastere. De data aceasta nu va reveni insa la pupitrul stirilor ci la o emisiune de divertisment de la PRO TV, post la care dorea sa se transfere de mult timp.

Bruneta isi dorea sa ajunga de mult timp la PRO, iar acum a pus mana pe un contract baban. Aceasta a fost cooptata in show-ul de dans cu care postul se pregateste sa dea lovitura la primavara.

Asadar, Anca Serea va deveni rivala cu Oana Zavoranu, Rona Hartner, Sandu Lungu, Marius Manole, Joseph Hadad si ei concurenti, va fi prezentata de Cabral si Mihaela Radulescu si jurizata de Florin Calinescu, Andreea Marin, Mihai Petre si coregraful Gigi Caciuleanu, in emisiunea concurs "Uite cine danseaza!".

"E o provocare sa fiu singura femeie intr-un juriu de personalitati, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenita", a spus Andreea Marin, care a obtinut contactul dupa ce rivala ei, prezentatoarea show-ului, Mihaela Radulescu, si-a dat acceptul.

Sursa foto: national.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului