Vedete din Romania

#Anca Turcasiu Gheoghe Gheorghiu #Anca Turcasiu iubit #vedete intern #showbiz #anca turcasiu

Anca Turcasiu, ranita in dragoste: “Mergeam pe strada si plangeam!”

In spatele zambetului Ancai Turcasiu se ascunde multa suferinta! A fost nevoita sa renunte la marea sa pasiune, deoarece, la fel ca si in cazul Madalinei Manole, usile i-au fost inchise in nas de marii producatori, dar a suferit si din dragoste.

Anca Turcasiu a fost iubita cantaretului Gheoghe Gheorghiu. “Relatia mea cu el a durat vreo 4 ani. Era o diferenta de 16 ani intre noi, dar el si acum e un copil mare, si atunci era mult mai copil decat mine”, a dezvaluit Turcasiu intr-un interviu pentru revista Tango.

“A fost o poveste frumoasa, dar era nestatornic si rebel, mult prea nestatornic si rebel pentru cumintenia si rigoarea mea, mi-am dat seama la un moment dat. Si s-a terminat… Am suferit foarte mult, dar asta a fost si motivul pentru care am plecat in America, intr-un turneu de o luna de zile, ca sa scap si sa uit de suferinta, pentru ca mi se parea nedrept ce traiesc. Mergeam pe strada si plangeam”, a marturisit Anca Turcasiu.

Tocmai in calatoria in SUA, Anca Turcasiu l-a cunoscut pe Cristian Georgescu, cel care avea sa-i devina sot si care, culmea!, era admiratorul fostului ei iubit.  “Si asa am ramas eu singura in masina cu Cristi, pe scaunul din fata. Si am mers nu stiu cati kilometri si am stat de vorba si ne-am gasit un fir comun de a vedea lucrurile. Si, la un moment dat, ma roaga Cristi: Da-mi si mie din torpedou ochelarii! Deschid torpedoul si ce crezi ca-mi cade in mana?! O caseta cu Gheorghe Gheorghiu. Nu am avut aer cinci minute”, a dezvaluit Anca Turcasiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare