Vedete din Romania

#logodnic anda adam #anda adam #cerere in casatorie #vacanta

Anda Adam, ceruta in casatorie intr-o vacanta de vis: "E foarte instagramabil locul, a fost ca intr-un film" FOTO

Cunoscuta cantareata Anda Adam (41 de ani) e pe punctul sa inceapa o noua casnicie, in ciuda faptului ca n-a incheiat-o inca in mod oficial pe prima.

Casatorita din 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, cu care are si o fetita, Anda Adam a rupt legaturile cu sotul sau in ultima perioada, divortul fiind unul inevitabil. Chiar daca n-a semnat inca actele de separare, Anda Adam a inceput o noua relatie, cu un afacerist misterios, Yosif Eudor Mohaci, iar lucrurile par sa se indrepte rapid spre un nou mariaj.

Drept dovada, Anda Adam a primit propunerea oficiala din partea iubitului, cu ocazia unei vacante romantice in Turcia, mai precis in regiunea Cappadocia.

"Mi-a pregatit o vacanta surpriza unde mi-a facut si o alta surpriza. Am avut parte de o experienta inedita, intr-o locatie in care zboara zeci de baloane. A pregatit un shooting foto cu un fotograf de acolo si a pus la cale o cerere in casatorie. A fost cred ca unul dintre cele mai frumoase momente din viata mea si nu pot decat sa ii multumesc pentru asta.

Este o destinatie pe care voiam sa o vizitam de mult, el a vrut sa imi faca o surpriza, sa ma duca aici, in Cappadocia. Bineinteles ca m-am gandit ca ar fi superb, odata ajunsi acolo, sa facem si o sedinta foto, este foarte instagramabil locul", a spus Anda Adam, potrivit wowbiz.ro.

"El, intre timp, a pus la cale, fara ca eu sa stiu, toate detaliile ca sa imi faca surpriza, sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Am ajuns eu ca o floricica, la 5 dimineata, la sedinta foto. Cand am terminat de fotografiat si m-am intors la iubitul meu, el deja era in costum, cu cutia cu inelul pregatita, s-a asezat in genunchi si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui.

A fost foarte emotionant, nu ma asteptam, am plans de bucurie. Toti oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastra ne felicitau si ne faceau cu mana. A fost ca intr-un film, parca nici nu imi vine sa cred ca a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram ca o sa se intample acest lucru", a completat Anda Adam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea ā€“ manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare