Vedete din Romania

#sarcina Anda Adam #vedete intern #showbiz #anda adam

Anda Adam este insarcinata! Artista a recunoscut!

Zvonurile privind o eventuala sarcina a Andei Adam au aparut inca de dinaintea casatoriei vedetei, in luna iunie. Dupa ce a negat in nenumarate randuri ca va deveni mamica, Anda Adam a recunoscut ca este insarcinta! In mai putin de trei luni, vedeta va aduce pe lume primul sau copil.

Solista a facut marea dezvaluire pe pagina ei de Facebook, in urma cu putin timp.

"Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti! Voi ce credeti ca o sa fie? Fetita sau baiat?", a scris cantareata pe Facebook.

Primele zvonuri legate de sarcina Andei Adam au aparut in urma cu aproape patru luni, cand solista incepuse sa ia proportii. Blonda a negat insa ca ar fi gravida si a marturisit ca s-a ingrasat pentru ca nu mai face sport. De fiecare data insa, Anda Adam recunostea ca isi doreste foarte mult sa devina mama.

Pe 15 iunie, cand s-a maritat cu Sorin Andrei, Anda Adam era insarcinata in aproape cinci luni.

In urma cu o luna, cand a fost intrebata despre schimbarea stilului sau vestimentar, artista de 35 de ani a admis, cu jumatate de gura, ca va fi mama."Este o strategie de a purta aceste haine, fiecare poate deduce ce vrea. imi place sa las loc interpretarilor. Poate sunt insarcinata, de ce nu?", a spus solista , la sfarsitul lunii iunie, pentru Libertatea.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare