Vedete din Romania

#Sorin Andrei Nicolescu inchisoare #Sorin Andrei Nicolescu #anda adam

Anda Adam isi va creste singura fetita! Sotul sau, 12 ani de puscarie

Sotul cantaretei Anda Adam este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, si accesul, fara drept, la un sistem informatic. Sorin Andrei Nicolescu risca 12 ani de inchisoare!

Procurorii DIICOT au decis, miercuri, sa il cerceteze sub control judiciar pe sotul cantaretei Andei Adam in dosarul privind falsificarea de carduri bancare emise in Australia, SUA si Mexic. Sotul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu, a fost dus la audieri la DIICOT Constanta, potrivit Romania TV .

Acesta este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, si accesul, fara drept, la un sistem informatic. Sorin Andrei Nicolescu a detinut, intre anii 2009 si 2012, mai multe carduri contrafacute, emise in SUA, Mexic si Australia, pe care voia sa le puna in circulatie. in aceeasi perioada, sotul Andei Adam a retras circa 10.000 de euro de la un bancomat din Constanta, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare.

Alte sapte persoane au fost ridicate pentru audieri, prejudiciul in cauza fiind estimat la 300.000 de lei. „La data de 19 octombrie, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Constanta, au efectuat opt perchezitii domiciliare la membrii unei grupari infractionale. Gruparea era specializata in falsificarea instrumentelor de plata electronica si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, accesand fara drept sistemele informatice", informeaza un comunicat al DIICOT.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare