Vedete din Romania

#anda adam insarcinata #sarcina Anda Adam #anda adam

Anda Adam, primele declaratii despre sarcina

Zvonurile ca Anda Adam este insarcinata cu cel de-al doilea copil, circula in presa de cateva saptamani. In cadrul unui interviu acordat pentru Xtra Night Show Anda Adam a spus in sfarsit adevarul despre cea de-a doua sarcina.

Cantareata, mamica unei fetite de trei ani, a precizat ca exista un sambure de adevar in zvonurile aparute in presa si ca lurceaza la cel de-al doilea copil.

"Ele (n.r.: alte vedete de la noi) au fost puţin mai harnice, mi-au luat-o inainte. insa, noi ne dorim foarte tare inca un copil. Nu sunt insarcinata, dar ne dorim inca un copil. Cand o sa fiu insarcinata, o sa vin si o sa va spun: 'Sunt insarcinata!' si o sa fiu foarte fericita ca sunt insarcinata. Deocamdata, nu sunt, deocamdata, sunt pe dieta, pentru ca vreau sa-mi permit sa mananc de sarbatori un cozonac, o sarmaluţa. Sa stii ca si la prima sarcina, asta am facut inainte. Eu in sarcina am luat noua kilograme, din care copilul a avut trei.

Nu am stabilit cand vrem sa facem un copil. Ne comportam normal si daca se intampla pur si simplu, cu siguranţa o sa fie binevenit pentru ca ne mai dorim inca un copil, dar nu ne-am facut niciun plan", a declarat Anda Adam in cadrul emisiunii "Xtra Night Show".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare