Vedete din Romania

#nunta Anda Adam #casatorii 2015 #nunta vedete #nunta Adela Popescu #vedete intern #showbiz

Anda Adam se marita pe 7 iunie! Nuntile celebre din 2015

Vara lui 2015 se anunta incendiara. Cel putin in ceea ce priveste lumea mondena. O multime de vedete au decis sa isi uneasca destinele anul acesta. Daca Octavia Geamanu si Marian Ionescu au facut-o deja la sfarsitul lunii ianuarie, in plina iarna, lunile calduroase abunda de astfel de evenimente.

Anda Adam si Andrei Sorin

Sursa foto: spynews.ro

Anda Adam si Andrei Sorin au facut publica data nuntii lor. Fosta iubita a lui Victor Slav a decis sa se casatoreasca pe 7 iunie cu iubitul sau cu 11 ani mai tanar. Cei doi au trimis deja invitatiile de nunta.


Sursa foto: wowbiz.ro

Potrivit wowbiz.ro, la nunta vor canta o multime de artisti din tara, dar si din Statele Unite. Anda nu si-a ales inca rochia de mireasa, dar spera ca pana de Paste sa se hotarasca asupra unui model. Anda si Andrei sunt impreuna de doar sase luni.

CITESTE SI:
"Spitalul groazei! Mizerie si gandaci in paturile copiilor. Imagini greu de privit
Cea mai afurisita vedeta din showbizul romanesc, dezvaluiri incendiare
Mihaela Radulescu, la politie!


Adela Popescu si Radu Valcan



In urma cu cateva luni, Radu Valcan anunta mandru ca iubita sa, Adela Popescu, i-a acceptat cererea in casatorie. Cei doi sunt impreuna de patru ani si urmeaza ca vara aceasta sa isi uneasca pe viata destinele. "Cum ne-am cunoscut am tot povestit. Dar ce nu am spus niciodata este faptul ca, inca de la inceput, am stiut, cumva, ca vom ajunge in acest moment. Unul plin de emotie, in stare pura cum a zis ea. Este o noua etapa, o treapta pe care urcam mai maturi", a povestit si actrita.


Sursa foto:pentruea.md

Chiar daca nu au stabilit inca data nuntii, cei doi sunt siguri ca vor gasi o "fereastra" in programul incarcat pe care il au, astfel incat sa se poata casatori cum se cuvine.

Adelina Pestritu si Speak




Dupa un mariaj esuat, cel cu Liviu Varciu, Adelina Pestritu pare sa il fi intalnit pe barbatul visurilor ei. Stefan Spinaru, pe numele sau de scena Speak, i-a cucerit inima brunetei. "Noi oricum suntem ca si casatoriti, doar ca ne lipsesc actele. Si marea petrecere", a declarat pentru WOWBiz prezentatoarea tv.

Sursa foto: marithe.ro

"Vom avea multi invitati, multi artisti! Buchetul meu va fi din trandafiri rosii", a mai spus frumoasa bruneta. Nasii celor doi vor fi Madalin Ionescu, cel alaturi de care si prezinta emisiunea de la Kanal D, si sotia acestuia, Cristina Siscanu.

Andreea Balan si Michael Tracy




Sunt impreuna de aproape un an, iar la inceputul acestui an s-au logodit. Andreea Balan si americanul Michael Tracy se vor casatori vara aceasta, insa nu vor sa faca nunta cu fast, in vazul lumii. "As face ceva discret. Nu vreau sa fiu deranjata, in loc sa ma bucur de nunta mea sa stau stresata ca sunt paparazzii dupa mine, 500 de invitati si alte probleme", a spus Andreea Balan.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare