Vedete din Romania

#nunta #catalin botezatu #scandal #victor slav #bianca dragusanu #Ana adam

Anda Adam si Catalin Botezatu vs Bianca si Victor Slav, lupta pentru audienta

Mediatizarea si promovarea sunt principalele arme ale vedetelor in lupta pentru audienta. Inca de la primii pasi facuti in lumea mondena, celebritatile sunt sfatuite sa atraga atentia publicului si a mass-mediei prin orice mijloace. Aceasta lectie au invatat-o pe de rost si doua dintre cele mai mediatizate cupluri din ultima vreme: Anda Adam si Catalin Botezatu vs Bianca si Victor Slav.

Relatiile incordate si declaratiile uimitoare pe care acestia le-au facut in ultima perioada au aratat ca stapanesc destul de bine tehnica PR-ului.


Nunta Biancai, prilej de scandal si, implicit, promovare

Nunta Biancai cu Victor Slav a fost unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului. Interesul publicului a fost sustinut de numeroase dezvaluiri ale opulentei si grandorii acestui eveniment facute de catre cei doi miri.

Odata cu incheierea nuntii, au aparut si primele polemici, legate atat de desfasurarea nuntii, cat si despre comportamentul mirilor, mai ales ca inca de la debutul acestei relatii mai multe voci au declarat ca dragostea intre Bianca si Victor este una doar de fatada. Sa fi mers ei totusi atat de departe, incat sa devina sot si sotie? Acest lucru nu se stie inca, insa numerosi apropiati ai cuplului spun ca asta ar fi: un simplu joc, pus la cale de Bianca, dar si de trustul Pro.

De asemenea, jurnalistul Mircea N. Stoian, fost coleg de platou cu Bianca la emisiunea "Un show pacatos" sustine ca Bianca s-ar fi intalnit inainte de nunta cu nimeni altul decat Adrian Cristea, fostul iubit al vedetei, care inca mai suspina dupa ea. Culmea este ca aceste dezvaluiri apar in momente-cheie, in care si celalalt cuplu, Anda Adam si Catalin Botezatu, vine cu declaratii socante.


Catalin Botezatu arunca bomba

Audienta de care s-au bucurat Bianca si Victor Slav parca i-a facut gelosi pe fostii lor parteneri, Anda Adam si Catalin Botezatu, care, in preajma marelui eveniment au iesit cu declaratii uimitoare. Mai intai au dat de inteles ca ar forma un cuplu, apoi a urmat un sarut pasional, in public, gest ce a starnit si mai mult interesul publicului pentru acest subiect.

Pentru Anda Adam si Catalin Botezatu, acest lucru nu a fost decat un punct ochit al unui amplu proces de mediatizare, caci, tandreturile sugestive au continuat intre cei doi mult timp, insa fara o confirmare din partea lor.


Intervin prietenii

Pentru ca lucrurile sa devina si mai incitante, in peisaj intervin si prietenii celor doua cupluri, care fac si ei supozitii pentru a starni si mai mult spiritele.

Bogdan Vladau, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Victor Slav, a declarat de curand, ca relatia lui Botezatu cu Anda Adam este doar de fatada.


Catalin Botezatu da lovitura de gratie

Iritat de declaratiile facute de Bogdan Vladau, Catalin Botezatu a decis sa puna capat tuturor zvonurilor si sa recunoasca oficial relatia sa cu Anda Adam, dand chiar detalii surprinzatoare in acest sens.

"Daca relatia cu Anda va merge bine, va fi bine. Daca va merge rau, asta este! Toata lumea crede ca relatia cu Anda e de fatada si ca e o coincidenta prea mare ca ei au avut nunta acum. Dar eu cu Anda, public, suntem impreuna dinainte de vara, de cand au aparut primele poze cu noi, impreuna. Nu hotarasera ei nunta si cununia, si noi eram impreuna! S-au precipitat lucrurile acum pentru ca a fost nunta, dar, altfel, nu am facut nimic impotriva lor.

Cand eu am cunoscut-o pe Anda, din toate punctele de vedere, sa ma ierte Dumnezeu!, nu existau nici Bianca, nici Slav. Intre noi s-a consumat ceva frumos cu mult inainte sa existe aceste doua personaje. Apoi, ne-am mai vazut uneori pe la evenimente si mai tarziu a urmat relatia ei cu Victor. Eu am mai fost cu anumite persoane, inclusiv cu Bianca. Dupa, si in viata Biancai au mai urmat alti barbati, si in viata mea alte femei. In final, Bianca a ajuns cu Victor, iar eu cu Anda", a declarat Botezatu.


"Asta e lumea in care ne invartim"

Botezatu a explicat ca lucrurile s-au intamplat de la sine intre el si Anda Adam si ca relatia lor este una perfecta, in care nimeni nu cere socoteala nimanui.

"Inteleg ca poate parea ciudat, dar a trecut mult timp de cand eu m-am despartit de Bianca ca sa se poata spune ca are vreo legatura. E simplu. Asta e lumea in care ne invartim noi, ce sa fac? Nu am cautat, dar s-a nimerit! Asa a fost sa fie. Plus ca e o relatie misto intre noi, si nu una programata. Fapt doveditor ca merge si tine de atatea luni. Ea are treaba ei, eu am treaba mea. Ne intalnim cand avem timp si e foarte tare. Noi vorbim toata ziua prin mesaje si vorbim si la telefon.

E si asta un fel de relatie, poate mai misto chiar. Pentru ca in momentul in care ne vedem este... hmmm...! nu stiu, e altceva! Ma duc la concertele, filmarile si inregistrarile ei. Cand avem un weekend liber, il consumam impreuna. Nu pot sa spun ca ne-am mutat impreuna sau ca o vom face. Nici ca vom avea un copil. Doamne fereste! Nu-mi doresc niciun copil", a marturisit designerul pentru ziarul "Ring".

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare