Vedete din Romania

Anda Adam si Victor Slav isi doresc un copil

De o saptamana, viata Andei Adam si a iubitului sau, Victor Slav , s-a schimbat radical, pentru ca pe lume a venit Brianapovesteste Gardianul. Este vorba despre nepoata lui Victor, care a devenit in scurt timp rasfatata familiei si, pe cat de mica este, le-a dat de furca celor din jurul ei. Asa se face ca, in programul extrem de incarcat, Anda si Victor au strecurat si cursuri de schimbat scutece , imbaiat nou-nascuti si hranit cu biberonul.

Se antreneaza

“Imbinam utilul cu placutul, pentru ca, astfel, ne antrenam si noi pentru momentul cand vom fi parinti. Este foarte clar ca tot ce facem acum ne va fi de foarte mare folos pe viitor”, a spus fericit Victor, nerabdator sa fie tatic. Anda Adam nu mai are rabdare si abia asteapta sa o invete pe Briana secretele muzicii. “O vom lua cu noi la concerte, va sta pe umerii lui Victor, iar eu le voi face cu mana de pe scena. La vara o vom imbraca in rochite , ii aranjam freza, sa fie si ea o domnisoara in toata regula”, spune cantareata. Anda i-a facut deja micutei un cadou adus tocmai din America: un costumas roz, de la Yankees. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare