Vedete din Romania

#despartire #relatie #ideal #barbat #sot #iubit #anda adam

Anda Adam: Victor este barbatul ideal pentru mine

Desi s-a vehiculat prin presa ca relatia dintre ea si Victor Slav ar fi pe final, Anda Adam a tinut sa precizeze ca este mai fericita ca oricand, avand langa ea barbatul perfect .

Mai mult de atat, cantareata a precizat ca-si va oficializa legatura insa atunci cand atat ea cat si Victor vor dispune de mai mult timp liber .

"As vrea sa lamuresc faptul ca eu si Victor am avut o relatie constanta in tot acest timp, n-a fost vorba niciodata de despartire si cu atat mai putin acum. Suntem fericiti impreuna. Victor e barbatul ideal pentru mine", a precizat Anda Adam pentru ziarul ring.

Momentan Anda este ocupata cu lansarea noului proiect muzical " My Love On You ", in timp ce Victor filmeaza zilnic pentru emisiunea de pe Pro TV, "Pe muchie de cutit". Cei doi indragostiti au hotarat astfel sa faca pasul cel mare cand vor gasi o perioada mai libera.

Insa chiar si fara o data fixa stabilita, Anda stie ca isi va petrece restul vietii alaturi de Victor si este total impotriva inselatului.  

"Bineinteles ca n-as accepta ca iubitul meu sa ma insele. Sunt monogama si astept acelasi lucru in schimb. N-ai cum sa iubesti si sa accepti aventuri din partea partenerului atata timp cat iubesti. Cine accepta asa ceva fie nu iubeste cu adevarat, fie e foarte slab", a fost raspunsul dat de cantareata ziarului ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare