Vedete din Romania

# andra inselaciune #Andra Facebook #andra

Andra a rabufnit: "Oamenii astia isi bat joc de mine si de voi!"

Andra este una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania. Are peste 3 milioane de fani pe pagina sa de Facebook, insa acest privilegiu i-a adus in ultima perioada mai multe neplaceri. 

Vedeta s-a trezit ca are mai mult conturi false, de aceea a decis sa le ceara fanilor ajutorul. Cel mai tare a enervat-o faptul ca in ultima vreme pe internet a circulat o postare falsa in care ea promitea fanilor o masina. 

"Salutare, prieteni. In ultima perioada au aparut o multime de concursuri false, in numele meu. Echipa mea le raporteaza la Facebook, insa dureaza cateva zile pana se actualizeaza. Aceste postari, intre timp, fac si strang multe share-uri si like-uri, ceea ce nu e ok. Va dau un exemplu: Pagina Andra Official, care are peste 60.000 de share-uri: <> Eu n-as face si n-as scrie niciodata asa ceva. Dupa cum vedeti, peste 60.000 de oameni au dat share la aceasta postare. Nu imi vine sa cred cati oameni au crezut in aceasta postare falsa. Inregistrez acest mesaj pentru ca vreau sa va avertizez. Sunt oameni care profita de mine, profita de voi, nu stiu exact care este scopul, cert este ca isi bat joc de mine si de voi", le-a transmis Andra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare