Vedete din Romania

#eleganta #stil #andra

Andra: "E greu sa mimezi eleganta fara calitate"

Chiar daca nu cheltuieste sume uriase de bani pe haine, Andra spune orice femeie trebuie sa aiba cateva lucruri de calitate in garderobe, pentru a face fata evenimentelor care cer o tinuta eleganta .

Sotia lui Catalin Maruta sustine ca a primit numai laude pentru schimbarea de stil din 2010, "mult mai expresiv, mai natural si mai feminin".

"Nu merg pe ideea ca trebuie sa cheltuiesti sume uriase pe haine, dar cred ca trebuie sa ai si niste lucruri de foarte buna calitate in sifonier . E greu sa mimezi eleganta fara calitate, iar asta, de multe ori, inseamna si un pret mai ridicat", a explicat Andra pentru perfecte.ro.

Andra nu este adepta uniformizarii in moda. Solista spune ca fiecare femeie trebuie sa adapteze trendurile la stilul propriu.

"Moda nu inseamna sa ne imbracam toti la fel, desi unii asta inteleg, din pacate. Moda inseamna sa iei un trend vestimentar si sa-l adaptezi, cu gust, la stilul tau propriu, la temperamentul tau", a mai spus Andra.

Cantareata se pregateste acum sa devina mama si a invatat deja sa schimbe scutece. Catalin Maruta si Andra astepta primul lor copil la jumatatea lunii martie.

"Sora mea a nascut si pentru ca a venit in Bucuresti am putut sa stau mai mult in preajma ei si a nepotelului meu. Am invatat cum se tine in brate un nou-nascut , am invatat sa schimb scutece... restul lucrurilor le voi deprinde pe parcurs”, a povestit Andra la ProTV. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare