Vedete din Romania

#permis auto #catalin maruta #andra

Andra imparte masina cu Maruta

Andra Maruta este de doua zile soferita . Si cum nu are deocamdata o masina proprie, cantareata conduce masina de teren a sotului ei, sub atenta lui supraveghere.

Nevasta lui Catalin Maruta a dat examenul de permis marti si l-a luat din prima. Andra a povestit bucuroasa ca astfel ii va fi mai usor sa ajunga de la Cernica , acolo unde ea si sotul ei se vor muta in noua casa, si pana la locurile in care are treaba.

“De acum nu o sa-l mai chinui pe Cata sa ma ia cu masina si nici nu voi mai depinde de taxiuri. Imi place sa conduc. Nu mi-a fost frica la traseu. Deocamdata, voi conduce masina lui Catalin”, a povestit cantareata, pentru Cancan.

Solista spune ca va mai astepta putin pana isi va cumpara o masina, ca sa poata acumula si ceva experienta. Insa familia Maruta va achizitiona cat de curand un nou automobil, pentru noua soferita. “Parintii mei sunt de parere ca mi s-ar potrivi o masina mare, pentru siguranta. Mie mi-ar placea si un model mic , cu care sa ma strecor in trafic. Voi lua decizia impreuna cu sotul meu”, a adaugat, pentru Cancan, Andra.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului