Vedete din Romania

#andra #muzica #tv

Andra lasa deoparte televiziunea pentru muzica

Andra lasa televiziunea pentru muzica. Dupa ce emisiunea pe care o prezenta la Pro TV a fost inlocuita in grila de toamna , doamna Maruta a decis sa se dedice in totalitate muzicii.

Cunoscuta cantareata a luat o pauza cu emisiunea “ O-la-la ” de la Pro TV, pentru ca emisia, desi lider de audienta pe segmentul ei orar, a fost scoasa din grila pentru un sezon si inlocuita cu “Serviti, va rog!”, anunta Ring. Filmarile vor fi reluate in luna februarie a anului viitor, pentru grila de primavara.

Aceasta pauza nu o supara insa pe artista. Ea spune ca se bucura ca astfel va putea sta mai mult timp alaturi de familie si pentru a face si alte lucruri pe care le-a neglijat pana acum. Printre acestea se afla si orele de condus, in vederea sustinerii examenului auto, pe care ar vrea sa il sustina in aceasta toamna.

“Daca pana cum n-am avut asa mare nevoie de permisul auto, cred ca a venit momentul sa-mi iau si grija asta de pe cap si, in aceasta toamna, sa devin soferita cu acte in regula”, a precizat Andra, pentru Ring.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare