Vedete din Romania

#nastere #andra #copil #catalin maruta

Andra naste astazi la Spitalul "Regina Maria"

Andra si Catalin Maruta vor deveni astazi parinti. Cantareata va naste prin cezariana la Spitalul " Regina Maria " din Bucuresti.

Andra a hotarat de la inceputul sarcinii ca va naste in Romania. Maternitatea aleasa de sotia lui Catalin Maruta este cea din Spitalul "Regina Maria".

"Am hotarat sa nasc in Romania, am norocul si privilegiul sa fiu ingrijita de un medic minunat, profesor doctor Nicolae Poiana, si de aceea nu vad de ce as pleca in strainatate pentru asta. Sunt sigura ca totul va fi bine", declara in urma cu o luna celebra Andra, citata de Libertatea.

Andra a luat in greutate 15 kg in timpul sarcinii si va naste un baietel, David. Catalin Maruta a declarat decent ca fiul sau va fi a treia minune din viata sa.

"Am reusit sa sadesc un pom, am construit si am decorat cu tot sufletul o casa, iar acum astept copilul. Am in­faptuit cele trei minuni din via­ta unui om, fara de care se spu­ne ca nu se poate sa treci prin lumea asta", declara in urma cu ceva vreme, pentru revista OK!, Catalin Maruta.

 

Update: Andra a nascut!

 

David s-a nascut in jurul orei 10.30, la maternitatea Regina Maria, si a primit nota 10. Baietelul are 3,760 kg si 54 de cm.

Nu am crezut niciodata ca pot exista astfel de sentimente , ca poti simti o bucurie atat de mare. Cand mi-am vazut pentru prima oara copilul si l-am luat in brate am simtit ca mi se inmoaie picioarele. Este un sentiment de nedescris”, a declarat Catalin Maruta, citat de Bravonet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului