Vedete din Romania

#casatorie Andra si Catalin Maruta #Andra si Catalin Maruta #catalin maruta #andra

Andra si Catalin Maruta, 10 ani de casnicie! Secretul mariajului perfect

Andra si Catalin Maruta au umplinit 10 ani de casatorie, ocazie cu care si-au facut adevarat declaratii de dragoste de fata cu prietenii lor virtuali, in mediul online!

Andra a fost prima din cuplu care a scris un scurt mesaj pe pagina personala de Instagram pentru a-i marturisi sotului ei, si un mediul virtual, cat de mult ul iubeste. „10 ani de vals un doi si tot nu ma satur sa te privesc. Pentru ca dragostea (mea pentru tine) nu moare niciodata! La multi ani noua!”, a scris artista pe pagina ei de Instagram. Andra a publicat si o imagine un care bea sampanie si ul priveste cu multa afectiune pe sotul ei. 

 

Catalin Maruta a raspuns cu aceeasi moneda si a incarcat, la randul sau, o fotografie cu ei doi bucurandu-se de tortul cu ciocolata aniversar. „Ce repede a trecut timpul! umi amintesc totul de parca a fost ieri. uti multumesc, Andra, pentru 10 ani de iubire neconditionata!  Te iubesc!”, a scris Catalin Maruta pe Instagram.

 

Andra vorbeste ori de cate ori are ocazia despre legatura speciala pe care o are cu sotul ei si rememoreaza cu drag primele etape ale relatiei lor. Recent ea a povestit despre primul sarut pe care l-au umpartasit. „Ne-am sarutat prima oara la mare, untr-o seara frumoasa, si atunci ne-am dat seama ca ne mai leaga ceva un afara altor preocupari si ganduri comune: tandretea, pasiunea. Am unteles ca suntem atat de potriviti unul pentru celalalt”, a scris vedeta pe blogul personal, andraonline.ro.

Cantareata a marturisit ca sotul ei vorbeste untotdeauna frumos despre ea, laudandu-i realizarile, si ca iubirea dintre ei s-a transformat de-a lungul timpului, dar a reusit sa ui tina aproape, un ciuda problemelor. ”Catalin vorbeste cel mai frumos despre mine si relatia noastra a evoluat frumos un timp, pentru ca, vorba cantecului, iubirea schimba tot si, mai mult, ea tine oamenii umpreuna chiar si dupa ani buni de cand sunt impreuna”, a continuat aceasta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare