Vedete din Romania

#andra si maruta #pepe # raluca pastrama #nasi pepe

Andra si Catalin Maruta vor fi nasii lui Pepe

Andra si Catalin Maruta vor fi nasii cuplului Pepe - Raluca Pastrama, anunta libertatea.ro.

"Nu am stabilit inca nimic, doar am convenit ca noi suntem nasii. Nu am stiut daca trebuie sa vorbesc despre asta. Este o fata minunata. Nu as vrea sa vorbesc mai mult, cred ca Pepe ar trebui sa spuna mai multe despre ea", a declarat Andra in cadrul emisiunii "Cancan TV" de la Kanal D.

Saptamana trecuta, Pepe a infirmat zvonurile privind posibila sarcina a iubitei sale si a declarat ca deocamdata nu se gandeste la nunta.

"Sunt zvonuri. Nu se pune problema acum de nunta, dar imi doresc asta. Si eu, si Raluca. Noi ne-am cunoscut la restaurantul tatalui meu, am vazut-o, am facut rost de numarul ei de telefon si asta a fost. Ea saraca nu vrea sa vorbeasca cu televiziunile si apare pe toate posturile. Nu o sa dea niciodata vreun interviu sau chestii de genul asta. Cu relatia asta, bine nu i-am facut, dar am facut-o fericita", a declarat cantaretul la Antena 1.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului