Vedete din Romania

#andra #maruta #casatorie

Andra si Maruta spun DA

Cei mai cuminti indragostiti din lumea mondena, Andra si Catalin Maruta spun "da" duminica in fata ofiterului starii civile, la ora 14:00, la Primaria Sectorului 3 din Capitala.

Andra si Catalin vor fi insotiti la eveniment de apropiati, familie si de nasi, Dana si Cornel Ciocan, buni prieteni ai cuplului, relateaza Libertatea in editia online.

Petrecerea va avea loc pe data de 23 august , la Targu Jiu , prezentatorul Pro TV, Catalin Maruta, si cantareata Andra fiind in mare fierbere cu pregatirile.

Pentru ca cei doi au dorit sa-si organizeze nunta in aer liber, la corturi, i-a costat dublu fata de o petrecere organizata intr-o locatie clasica, gen restaurant.

Preturile au explodat pur si simplu la capitolul transport, Maruta vazandu-se nevoit sa inchirieze nu mai putin de cinci tir-uri pentru a deplasa corturile de la Bucuresti la Targu Jiu.

Potrivit unor surse din anturajul vedetei, corturile sunt dotate cu parchet, mocheta si tavane drapate, iar instalarea lor necesita minim 10 zile.

Din meniu nu vor lipsi nici berbecutii la protap, care sunt meniti sa intregeasca efectul campenesc al petrecerii.

La nunta sunt asteptate sa participe in jur de 800 de persoane, care vor fi grupate in trei mari categorii: prietenii familiei lui Catalin din Gorj, cei ai Andrei din Campia Turzii si prietenii comuni si colegii celor doi miri din Bucuresti.
 

Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului