Vedete din Romania

#televiziune #andra #muzica #designer #tinute vestimentare

Andra, stilistul personal al mamei sale

Din ce in ce mai apreciata pentru tinutele vestimentare pe care le alege, Andra isi testeaza cunostintele in domeniu alaturi de mama sa, pe care o insoteste la cumparaturi. Atunci cand nu este la concerte si evenimente, artista isi invita mama la o plimbare prin magazine si o ajuta sa isi aleaga cele mai potrivite tinute.

Recent, cele doua au fost surprinse intr-un centru comercial din Bucuresti in timp ce se plimbau prin raioanele cu haine. Intrucat Andra isi cumpara de obicei tinutele din strainatate sau de la designerul personal, a avut toata disponibilitatea sa isi petreaca o zi intreaga alaturi de Viorica Mihai, cea care i-a dat viata.

Surprinzator, Andra reuseste sa isi gaseasca timp in programul zilnic pentru consolidarea relatiei mama-fiica. Ocupata cu proiectele muzicale, cele de televiziune si cele personale, artista mai are un plan indraznet.

Andra se va ocupa de o casa de discuri, alaturi de Arpad Paszkany si iubita acestuia, Ana Maria. Dupa ce a deschis o televiziune, omul de afaceri se implica si in lumea muzicii si o va lasa pe Andra sa se ocupe de concept.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare