Vedete din Romania

#casatorie #andra #maruta

Andra va purta sandale colorate la cununie

Maine, Catalin Maruta si iubita sa, Andra, vor deveni sot si sotie. Ei se vor casatori civil la Primaria sectorului 3 , la ora 13.30, in fata a peste 50 de persoane.

Daca de tinuta prezentatorului s-a ocupat Adina Buzatu, incaltamintea Andrei a fost creata de Mihai Albu. Solista va purta maine o pereche de sandale cu un toc gros, de 12 centimetri, in culorile alb, gri, verde si mov, ce se vor regasi si pe rochia sa.

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz isi vor pune maine pirostriile.

Andra si Catalin Maruta se vor cununa civil la Primaria sectorului 3, incepand cu ora 13.30, cununia religioasa si petrecerea urmand a avea loc pe 23 august, la Targu-Jiu.

Daca de tinuta lui Maruta se va ocupa Adina Buzatu, incaltamintea Andrei va fi una exclusivista, creata de un bun prieten de-al cuplului, Mihai Albu.

Pentru ca nu este foarte inalta, avand o inaltime de 1,64 m, artista va purta la cununia civila o pereche de sandale inalte, cu un toc gros de 12 centimetri.

Pentru a fi in tendinte cu rochia, care va avea imprimeuri in diferite nuante, pe sandale se regasesc culorile mov, verde, gri si alb.

“Sunt mandru ca eu i-am creat Andrei incaltamintea pe care o va purta la cel mai important eveniment din viata sa. Chiar i se potriveste acest model. Ma bucur ca voi fi alaturi de ei atat la cununia civila, cat si la cea religioasa”, a declarat designerul, pentru Click!

De asemenea, Albu va crea si pantofii pe care Andra ii va purta la cununia religioasa ce se va desfasura peste doua saptamani. Acestia vor fi din saten cu aplicatii din dantela , iar rochia va fi din matase alba, creata de casa de moda ERSA. Petrecerea a fost organizata de agentia Bon Mariaje si va avea loc pe o insula romantica din Targu-Jiu, unde sunt asteptati peste 650 de invitati.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare