Vedete din Romania

Andra vorbeste la telefon in timp ce se imbraca


Artista a fost la un pas de a intarzia, miercuri seara, la lansarea albumului “Dragostea Ramane”, din cauza tinutei vestimentare. Aflata in incurcatura, solista a fost sfatuita telefonic cum sa-si asorteze hainele, accesoriile si pantofii. Noroc cu stilista, care cunoaste pana la cel mai mic detaliu garderoba artistei, relateaza Ziarul. Ziua de 5 martie, cea a lansarii albumului dragostea ramane, a fost un adevarat tur de forta pentru Andra. Cantareata s-a aflat contra cronometru, avand de bifat, intr-o singura zi, aparitii televizate, repetitii la Buftea si o lansare de album .

Era sa intarzie

Ea a riscat sa intarzie chiar de la propria lansare, din cauza tinutei vestimentare. Inainte cu o ora de intalnirea pe care si-a stabilit-o cu fanii la magazinul Diverta din Plazza Romania, Andra nu stia inca cu ce o sa se imbrace la acest eveniment. Astfel, solista a contactat-o pe Laura Lazar , stilista sa personala, care a sfatuit-o telefonic cum sa-si asorteze hainele, accesoriile si pantofii, din zecile de exemplare pe care le detine in garderoba sa personala. Cu telefonul in mana si cu ochii pe ceas, Andra a cautat aceste haine, insa norocul ei a fost ca Laura Lazar cunoaste pana la cel mai mic detaliu garderoba artistei.

Pazita de 15 garzi de corp

Plaza Romania a devenit neincapator, deoarece sute de fani au venit sa o vada pe Andra. Artista a fost pusa intr-o situatie dificila deoarece era solicitata atat de admiratori pentru autografe, cat si de jurnalisti pentru interviuri. Insa Andra a facut fata cererilor, pazita indeaproape de cei 15 bodyguarzi asigurati de casa de discuri si magazinul Diverta, care nu au scapat-o nicio secunda din ochi. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare