Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #despartire andreea balan # andreea balan keo # amanta keo

Andreea Balan, declaratii in lacrimi: Mama lui Keo stia de relatia cu Misty!

Andreea Balan a povestit sfasiata de durere despre felul in care a aflat de tradarea lui Keo. 

Blondina a decis astazi sa rupa tacerea si a povestit cu ochii in lacrimi prin ceea ce a trecut in ultimul an de relatie cu Keo, cum a aflat despre legatura sa amoroasa cu Alexandra Pavel (Misty), dar si detalii dureroase despre tradarea altor oameni in care a avut incredere si care i-au ascuns adevarul despre barbatul cu care isi impartea viata de mai bine de 8 ani.

Astfel, cand Andreea a aflat de la prieteni si din presa mondena ca Keo ar avea o relatie cu o alta tanara, cantareata a marturisit ca nu le-a dat crezarea celor din jur. Momentul adevarului a venit atunci cand, intr-o fotografie, a vazut ca tanara purta un hanorac de-ale iubitului ei.

"M-am certat cu toata lumea, dar ei mi-au spus sa investighez, sa aflu. In ultimele trei saptamani am cercetat si am aflat niste lucruri dureroase si o sa traiesc cu ele. L-am intrebat chiar si pe el, dar a negat tot. Eu l-am cunoscut pe el la 21 de ani si l-am iubit nebuneste, am crezut orbeste in el. Cand mi-a zis ca asta e o minciuna, l-am crezut, dar s-a dovedit a nu fi asa. Cand am realizat ca ea are hanoracul lui pe ea, atunci am inceput sa investighez. Am aflat de la prietenii nostri comuni ca ei doi se vedeau si ca aveau o relatie in paralel de un an de zile", a povestit Andreea.

CITESTE SI: Antonia: lupta pe viata si pe moarte pentru fetita ei! 

"Totul este facut din banii mei"

Cantareata recunoaste ca-si petrecea mult timp departe de casa, dar sustine ca asa a strans bani pentru ceea ce credea ca este familia ei, pentru constructia duplexului unde locuieste alaturi de Keo, dar si pentru un viitor copil. Acum isi da seama ca muncea doar pentru distractia iubitului ei infidel. "Cu mine a fost greu sa aiba o relatie pentru ca eu munceam foarte mult, eu eram plecata de acasa, iar el facea asta. Eu strangeam bani pentru noi, doream sa fac o casa, o casa a familiei mele. M-a durut ca eu munceam pentru noi, iar in acest timp, el facea acest lucru cu domnisoara. Am aflat ca se intalneau in apartamentul lui, dar chiar si in al meu, printre lucrurile mele. A dus-o si intr-o excursie in Geneva, sa ii cunoasca parintii. M-a durut ca pe mine ma mintea si ducea o viata paralela de un an de zile. Ideea e ca eu am simtit de cateva luni ca se intampla ceva, dar nu am avut dovezi. El se schimbase in comportament. I-am spus ca banuiesc ceva si atunci imi promitea ca o sa facem un copil si ma linisteam pentru ca imi doream foarte mult o familie. Il rugam sa mergem in vacante, iar el prefera sa ramana aici, sa isi consume relatia cu ea. El niciodata nu s-a plans ca aveam concerte si ca munceam pentru ca totul este facut din banii mei. Casa este facuta din banii mei, doar pamantul si studioul sunt ale lui. Am muncit enorm pentru aceasta casa. Eu voi ramane acolo pentru ca imi place mult sa imi beau ceaiul in gradina si nu doresc sa plec de acolo", a mai marturisit frumoasa blonda. 

Idila, confirmata tocmai de "amanta"

Ce a durut-o cel mai mult pe Andreea este faptul ca relatia clandestina devenise cat se poate de oficiala. Alexandra Pavel i-a cunoscut parintii lui Keo si, mai mult decat atat, viitoarea soacra a Andreei i-a ascuns acest lucru desi cele doua aveau o relatie foarte buna: "Dureros este ca mama lui a stiut despre aceasta relatie. Ea nu mi-a spus niciodata nimic. Eu am avut o relatie buna cu ea, am vorbit multe, imi facea cadouri si chiar credeam ca o sa fie ceva ok".

Confirmarea povestii de dragoste ce se derula in absenta ei a venit chiar de la asa-zisa amanta. Andreea si-a confruntat rivala si a aflat adevarul. Generoasa, blondina spune ca nu-i poarta pica Alexandrei, ba chiar o intelege. "Eu cu ea am vorbit totul si am aflat asta despre ea. Eu nu ii port pica pentru ca ea este o tinerica care a sperat mereu sa fie pe primul loc. Nu e vina ei. El mi-a spus ca a facut asta pentru ca eu eram prea ocupata si nu mai aveam timp de el si ca nu il mai idolatrizam. I-am spus ca e posibil ca atunci cand ajungeam obosita acasa sa imi doresc sa dorm si sa nu am timp sa il idolatrizez", a mai povestit Andreea. 

CITESTE SI: Monica Gabor, marturisiri picante despre relatia cu Mr. Pink

Keo, spasit, dar de neiertat

Abia cand a fost pus in fata dovezilor incontestabile Keo a recunoscut idila cu Alexandra Pavel. Chiar si asa, Andreea spune ca nu mai este cale de intoarcere pentru ca tradarea a sters orice urma de iubire din sufletul ei. "Abia acum cinci zile a venit acasa, a recunoscut totul, a inceput sa planga si mi-a zis ca acum e pregatit sa aiba o familie. L-am ascultat din respect pentru cei opt ani petrecuti impreuna, dar atat. Nu mai e cale de intors. Sper sa ii para rau pentru ca formam un cuplu frumos. Eu l-am iubit, l-am respectat, am fost o fata muncitoare care nu l-am inselat niciodata, care faceam totul pentru noi. Dupa 9 ani meritam sa ne casatorim si sa ne facem o familie. Eu voiam copil pana acum o luna. Nu il mai iubesc, nu mai poate face nimic pentru a ne impaca, mi-am pierdut increderea in el", a spus Andreea la ProTV.

Cum se imparte "averea" 

Pentru ca Andreea si Keo locuiesc perete in perete, practic in aceeasi casa, convietuirea dintre ei va fi cel putin ciudata. Andreea nu vrea sa paraseasca vila pentru care a muncit atatia ani, dar considera ca iubitul infidel ar trebui sa se mute. "El mai are si alte spatii locative unde poate sa stea. Mai tarziu, atunci cand va veni vorba de noi relatii, vom vedea cine va vinde sau ce se va intampla. Nu imi doresc sa mai colaborez cu el, momentan nu mai vorbim, o sa colaborez cu alti compozitori. Ce s-a intamplat acum mi-a anulat complet increderea in oameni si ma doare ca nu o sa mai am un copil si ca o sa mai dureze cativa ani pana cand voi gasi pe cineva in care sa am incredere si cu care pot face o familie", a spus printre lacrimi blondina.

Replica lui Keo

Pe de alta parte, Keo spune ca o respecta pe fosta lui iubita si, desi nu recunoaste public relatia cu Alexandra Pavel, nu da detalii despre ceea ce s-a intamplat intre el si Andreea. "Am decis sa rup tacerea pentru a spune ca m-am iubit cu Andreea mai bine de 8 ani, am iubit-o cu adevarat. Este e femeie extraordinara, foarte frumoasa. Este o artista extraordinar de talentata, o cantareata foarte talentata. Este un om foarte bun, exceptional, pentru care eu am tot respectul atat pe plan profesional, cat si pe plan uman. Pentru ea nu voi avea numai cuvinte de lauda si ma gandesc cu mare placere la momentele pe care le-am avut impreuna si la clipele frumoase pe care le-am trait alaturi de ea si ii doresc in continuare multa fericire", a declarat Keo.  

CITESTE SI: Andreea Marin, la un pas de sinucidere

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare