Vedete din Romania

#pastile de slabit #andreea balan #silueta andreea balan

Andreea Balan apeleaza la ajutorul pastilelor de slabit?

Andreea Balan este una din vedetele care nu a avut niciodata probleme legate de greutate, insa, potrivit declaratiilor unor surse din anturajul sau, solista ia pastile de slabit.

Fosta componenta a trupei Andre sustine ca nu urmeaza nicio dieta si ca intotdeauna a mancat ce si-a dorit. Ea recunoaste ca mananca foarte rar de la fast-food, deoarece prefera mancarea gatita, in special ciorbele.

"Nu tin cura de slabire, ci doar mananc sanatos, fara grasimi si prajeli. In rest, dansul este cel care ma mentine intr-o forma foarte buna. In weekend am 4-5 concerte la care dansez minim o ora, deci nu am nevoie de diete", declara Andreea Balan, in urma cu vreo cateva saptamani.

Totusi, amicii vedetei au declarat pentru publicatia Click, ca Andreea Balan inlocuieste una din mesele principale cu niste pastile de slabit. Astfel, daca sare peste ora mesei, blonda ia cate-o pastila si isi potoleste foamea. Potrivit acelorasi surse, este vorba despre un medicament chinezesc, bazat pe plante, interzis in farmacii.

Sursa foto: 1music.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului