Vedete din Romania

Andreea Balan concerteaza in SUA

Desi se afla de cateva zile in State, unde sustine concerte in fata diasporei romanesti, solista a gasit o metoda inedita de a da publicitatii informatii legate de activitatea sa profesionala, relateaza Ziarul. Ea a postat pe internet un filmulet in care sunt surprinse secvente din timpul repetitiilor si spectacolelor desfasurate pe taram american. Dupa ce a castigat concursul „Dansez pentru tine" varianta nationala, si s-a clasat pe locul doi in cea mexicana, Andreea Balan a constatat care sunt beneficiile promovarii in mass-media.

Sa isi tina fani la curent

Obisnuita sa-si tina fanii la curent, cu stiri cat mai calde legate de activitatea sa profesionala, Andreea a gasit o metoda inedita de a se promova. Ea a postat pe You Tube un filmulet in care sunt surprinse secvente din timpul repetitiilor si spectacolelor desfasurate pe taram american, in fata diasporei romanesti. Pentru ca a batut palma cu Pro tv pentru o alta participare la “Dansez pentru tine” Andreea a fost nevoita sa-si modifice agenda de concerte, renuntand pe ultima suta de metri, la cateva spectacole in cluburile americane.

Repaus timp de 10 zile

Cu o zi inainte de a pleca in SUA, solista s-a accidentat la picior, in timpul unei demonstratii de dans pe care a sustinut-o la Plaza Romania . Ea a fost sfatuita de medicii care au consultat-o sa faca un repaus de 10 zile, daca nu doreste ca vechile sale probleme de ligamente sa devina si mai grave. Pentru show-urile din America, Andreea si-a modificat anumite miscari din timpul concertelor sale, pentru ca nu doreste sa puna sub semnul intrebarii participarea sa la editia speciala de la "Dansez pentru tine”. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului