Vedete din Romania

#andreea balan operatii #declaratii Andreea Balan #nastere Andreea Balan #andreea balan # andreea balan stop cardio-respirator

Andreea Balan, decizia radicala luata de medici pentru a-i salva viata. "Moartea nu doare"

Andreea Balan a avut parte de cel mai greu moment din viata sa in martie, in timpul nasterii celei de-a doua fetite. Cantareata a suferit un stop cardio-respirator pe masa de operatie, iar medicii au luat o decizie radicala pentru a-i salva viata.

Artista nu-si aminteste, insa, nimic. A afat dupa ce s-a trezit ca a fost la un pas de moarte.

"Stopul cardio-respirator nu doare. Eram anesteziata partial si, atat imi aduc aminte, ca m-am dus la spital, dar eu nu imi mai aduc aminte cand am intrat in sala. Pentru ca anestezia generala iti provoaca amnezie 12 sau 24 de ore inainte, cam asa. Dar aveam filmarile pe telefon si m-am uitat dupa aceea.

Cand m-am trezit si mi-au povestit… eu nu am avut dureri de inima, pur si simplu eram legata la aparate si mi-au povestit ce s-a intamplat. Mi-am dat seama ca moartea nu doare si ca stopul cardio-respirator nu doare! Nu am simtit, dar mi s-a povestit ca am dat ochii peste cap, anestezista a incercat sa ma resusciteze manual, George a vazut tot prin geamul acela," a povestit Andreea Balan pentru Interviurile VIVA!.

Decizia care i-a salvat viata

In criza de timp, medicii au fost nevoiti sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a-i salva viata cantaretei. Au facut o interventie in urma careia Andreea Balan nu va mai putea ramane insarcinata niciodata. Nici sotul sau nu a fost consultat in aceasta privinta.

"A fost o intreaga trauma pentru apropiati si pentru cei din sala. Nu se astepta nimeni. A fost o trauma si pentru doctorita mea, care m-a operat. Adica sa intri intr-o operatie normala, pe care o faci de un milion de ori si, dintr-o data, i se opreste inima pacientei pe masa si nu stii de ce, sa faci niste proceduri grele si sa iei niste decizii…

Decizia pe care ei au luat-o, ca eu sa nu mai pot sa fac copii, a fost grea pentru ei. Evident ca mi-as fi dorit sa ma consulte si pe mine, dar nu aveau cum. Si au luat o decizie grea pentru a imi salva viata. Au instituit o comisie medicala deoarece decizia asta nu putea fi luata doar de un medic.

Decizia implica riscuri si trebuia luata de mai multi medici. A luat-o directorul spitalului alaturi de alti medici. A fost greu pentru ei, dar a primat viata mea. Au facut ce a trebuit. George nu a fost intrebat atunci, era o chestiune de minute si nu tinea de el. Daca nu faceau ce au facut, poate muream, nu mai eram acum, aici," a mai spus Andreea Balan.

"M-a doborat cand am ajuns acasa si am sangerat"

Dupa ce a trecut cu bine peste stopul cardio-respirator si a fost externata, Andreea s-a confruntat cu o alta mare problema. A inceput sa sangereze din cauza unor cheaguri care se formasera sub operatia de cezariana si a fost nevoita sa superte alte doua operatii.

"Pe mine nu m-a doborat asta, m-a doborat cand am ajuns acasa si am sangerat. A trebuit sa revin, sa ma mai deschida o data, sa ma curete si s-a intamplat de doua ori lucrul acesta. Am mai stat 10 zile la spital. Adica, intr-o luna, eu am fost operata de 3 ori", a marturisit Andreea Balan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare