Vedete din Romania

#sarcina andreea balan #andreea balan #Andreea Balan insarcinata

Andreea Balan, insarcinata cu cel de-al doilea copil

Andreea Balan este din nou insarcinata. Cantareata asteapta cel de-al doilea copil. Sarcina este destul de avansata avand in vedere ca vedeta se afla deja in cea de-a cincea luna.

 

Andreea Balan este casatorita cu actorul George Burcea si mai au impreuna o fetita in varsta de doi ani (Ella Maya).

"Va spun cu multa fericire in suflet ca familia ni se va mari", a anuntat Andreea pe Facebook.

Desi nu ii place sa dezvaluie amanunte din viata personala, vedeta s-a lasat fotografiata alaturi de sotul si fiica ei pentru coperta unei reviste. In poza, Andreea este foarte fericita si mandra de burtica pe care o are. Vedeta urmeaza sa nasca la inceputul lunii martie.

"Stiu ca suna ca un cliseu, dar aparitia unui copil nu numai ca te maturizeaza, te si schimba. Pe mine m-a facut mai fericita si m-a calmat. Datorita copilariei mele, am fost foarte multi ani colerica, efervescenta si perfectionista. Ceream foarte mult si de la mine si de la echipa mea. De la mine ceream mult pentru ca atunci cand eram mica, si mie mi se cerea, fie din partea publicului, fie de catre parinte sau de catre oamenii din jur, sa fiu perfecta. Urca-te pe scena, canta bine, zambeste, fii perfecta. Toata viata mea am crezut ca trebuie sa fiu perfecta si ca daca sunt perfecta, lumea ma iubeste. In trecut, nu stiam sa ma iubesc pe mine si n-o faceam. Dar mi-am dat seama, dupa 30 de ani, cu terapie, cu carti citite, cu calatorii, ca e ok sa fii imperfect si ca e ok sa te iubesti asa cum esti si sa-ti accepti defectele, adica sa te iubesti pe tine", spune artista in interviul acordat pentru revista Unica.

Tot astazi, Mirela Boureanu Vaida a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului