Vedete din Romania

Andreea Balan, lenjerie intima vazuta de 2 milioane de romani

Dupa ce au fermecat Mexicul, Andreea Balan si au reusit, vineri seara, la “Dansez pentru tine”, sa obtina 10 pe linie la proba de folclor international. De asemenea, ei au dansat un tango care a facut deliciul publicului si al telespectatorilor: Andreei i s-a vazut lenjeria intima , foarte sexy si provocatoare, povesteste Libertatea.

Vineri seara, Andreea si Petrisor au prezentat un tango spectaculos, nu doar pentru specialistii din juriu, ci si pentru publicul din platou si pentru telespectatorii Pro .

Rochie scurta

Rochia cantaretei, de culoare neagra, era destul de scurta in fata, asa ca pe tot parcursul dansului s-a ridicat, lasand la vedere lenjeria intima a artistei, telespectatorii putand astfel sa o admire din toate pozitiile.

“Interesant finalul, as spune eu”, a marturisit, zambind, Stefan Banica junior . Andreea si partenerul ei de dans, Petrisor , tocmai incheiasera in forta un pasional tango cu cateva miscari extrem de provocatoare, care au dezvelit complet “posteriorul” vedetei.

Tango pasional

“Totul era la locul lui”, a completat, la fel de incantat, Mihai Petre , unul dintre membrii juriului. In schimb, vizibil stanjenita, in timp ce astepta notele, Andreea a tot tras de rochia mulata si croita in colturi inegale, incercand sa se acopere cat mai mult, povesteste Click.

Cert este ca poza finala le-a taiat respiratia juratilor care nu se asteptau sa aiba parte de o asa surpriza si care nu s-au zgarcit cu notele de zece. Scena a fost urmarita de peste milioane de telespectatori, conform datelor de audienta oferite de Pro TV.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare