Vedete din Romania

#andreea balan #keo #relatie

Andreea Balan nu vrea nunta cu Keo

Andreea Balan nu are ganduri de maritis cu Keo. Cantareata se concentreaza momentan pe dezvoltarea carierei sale.

De curand, Andreea Balan a acordat un interviu in exclusivitate ziarului “ring” in care a vorbit despre relatia ei cu Keo si despre faptul ca nu, nu se intrevede niciun eveniment in fata altarului momentan dar ca este foarte fericita alaturi de iubitul ei.

Astfel, intrebata daca urmeaza in curand o nunta ca-n povesti avand in vedere ca se iubeste cu Keo de cativa ani incoace vedeta a raspuns ca: “E obligatoriu ca dupa cativa ani sa faci nunta?! Putem avea o relatie frumoasa si fara nunta.”

Artista a mai vorbit despre faptul ca nu va poza niciodata nud, ca nu are nimic impotriva operatiilor estetice si ca va apela la ele in cazul in care va fi nevoie precum si de faptul ca nu merge la cosmetica .

“Daca un om are complexe si acestea se pot rezolva doar prin operatie, de ce nu? Acum nu-mi doresc nimic schimbat, pentru ca ma simt bine in pielea mea, dar mai tarziu nu se stie. Nu inteleg de ce in Romania se face atata caz pe tema operatiilor estetice, cine si-a facut etc. In strainatate, majoritatea actorilor, cantaretilor, prezentatorilor si nu numai au operatii estetice si nu-i blameaza nimeni ca aici!”

"N-am fost niciodata la cosmetica si am noroc de un ten fara probleme. Folosesc creme de zi si de noapte, ma demachiez obligatoriu in fiecare noapte", a marturisit Andreea Balan pentru ziarul "ring".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare