Vedete din Romania

Andreea Balan si-a cumparat apartament

Castigatoarea ultimei editii “Dansez pentru tine”, Andreea Balan si-a achizitionat un apartament amplasat intr-un din Capitala, povesteste Ziarul.

Dupa un deceniu de cariera, si trei participari incununate de succes la show-ul “Dansez pentru tine”, Andreea Balan, in prezent una dintre cele mai in voga artiste din show-bizz-ul autohton, s-a hotarat sa investeasca o parte din banii pe care i-a castigat cu atata truda.

“Mi-am luat un apartament cochet situate intr-un complex rezidential din Capitala. Acesta va fi achitat intr-un an, in rate lunare. Sper ca la anul pe vremea asta sa ma pot muta la casa mea. Este prima mea achizitie majora, dupa zece ani de activitate”, a spus Andreea.

Prima achizitie importanta

Ea a declarat ca apartamentul este prima sa achizitie importanta, pana acum nefiind preocupata de aspectele materiale ale vietii. Andreea si-a platit ultima rata la apartament din banii obtinuti din vanzarea masinii sale, un Peugeot 206, sustine Cancan.

Desi povestea lor de iubire dureaza de peste doi ani de zile, Andreei nu-i place sa vorbeasca despre relatia sa cu Keo, dar recunoaste ca in tot acest timp s-a apropiat foarte mult de familia iubitului ei.

Cadouri de la mama lui Keo

Ea s-a afisat la emisiunea "Agentul VIP" de la Antena 2 cu o bratara destul de voluminoasa, precizand ca bijuteria este un cadou primit chiar in seara respectiva de la mama iubitului ei.

Andreea Balan a dezvaluit ca se intelege foarte bine cu parintii lui Keo, care sunt "niste oameni minunati".


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare