Vedete din Romania

#stop cardiac andreea balan #cezariana andreea balan #Andreea Balan nastere #andreea balan

Andreea Balan, stop cardio-respirator in timpul nasterii!

Andreea Balan a fost internata ieri in cadrul unei clinici private pentru a da nastere celui de-al doilea copil. Cantareata a ales sa nasca prin cezariana, iar in timpul nasterii aceasta a suferit complicatii, intrand in stop cardio-respirator.

 

Anuntul a fost facut chiar de sotul acesteia, George Burcea.

"In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. in acest moment, ea este stabila, iar echipa medicala, care s-a comportat ireprosabil, este alaturi de noi.

Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3,2 kg. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc, George Burcea", a scris actorul George Burcea, pe contul sau de socializare.

Cancan.ro a incercat sa contacteze spitalul Sanador, pentru unele informatii privind nefericitul eveniment. Acestia insa nu au dorit sa dea declaratii. "Nu va putem oferi niciun fel de informatii pentru niciun fel de pacient de la Sanador", a sunat sec raspunsul Sanador.

Andreea Balan si sotul sau, actorul George Burcea (31 de ani), au devenit parinti pentru a doua oara. Cei doi mai au o fetita, Ella Maya, in varsta de doi ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului