Vedete din Romania

#bani #apartament #andreea balan # tepuita

Andreea Balan, tepuita cu 90.000 de euro

Andreea Balan este urmarita de ghinioane. Dupa ce zilele trecute i-a cazut fusta in timpul unui concert, Andreea Balan a descoperit ca a cumparat doar pe hartie un apartament intr-un complex rezidential din Capitala.

Andreea Balan platise 90.000 de euro pentru acest apartament, care insa nu a mai fost finalizat, deoarece firma de constructii a dat faliment. 

"Mi-am asumat greseala de a investi intr-un proiect pe hartie si acum nu mai sfatuiesc pe nimeni sa faca la fel. Am incercat sa nu ma gandesc la banii investiti acolo. Daca sunt sanatoasa, fac eu suficient cat sa-mi fie bine. L-am luat in 2007, cand nu era criza si preturile cresteau. M-am temut ca nu voi mai apuca sa-mi cumpar niciodata. Banii n-am cum sa-i mai recuperez in totalitate”, a declarat Andreea pentru ziarulring.ro

“Sper sa se termine proiectul, desi acum sunt in insolventa si toti cei 1.000 de pagubiti ne-am angajat diferite firme de avocati si i-am actionat in instanta pentru ca administratorul judiciar era mana in mana cu firma israeliana, nu tinea cu interesele noastre si am cerut schimbarea lui. Probabil ca exista doua solutii - ori vor termina blocurile in doi-trei ani si ne vom lua apartamentele, ori primim o parte din bani, dar nu va fi nicidecum suma pe care am dat-o", a mai povestit artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare