Vedete din Romania

#andreea banica #sarcina #sani #dieta

Andreea Banica a incercat sa-si micsoreze sanii prin electrostimulare

Dupa nastere, sanii Andreei Banica erau cu doua numere mai mari decat ar fi trebuit, lucru care a ingrozit -o pe solista. Astfel, aceasta a apelat la electrostimulare pentru a-i micsora.

Desi multe vedete din showbiz-ul autohton apeleaza la implanturi pentru a capata un bust mai voluminous sunt unele care isi doresc niste sani mai mici.

Cum ar fi de exemplu Andreea Banica, care, dupa nastere, a facut totul pentru a-si readuce bustul la forma dinainte de alaptat si nastere. Solista nu a vrut sub nicio forma ca efectele maternitatii sa afecteze fermitatea sanilor ei. A avut o perioada grea, timp in care a crezut ca va ramane deformata pentru tot restul vietii.

Imediat dupa ce a nascut, sanii Andreei s-au marit considerabil. Multe femei ar fi invidiat-o, pentru cantareata insa a fost un adevarat cosmar.

"Eu nu am avut niciodata sanii mari. I-am avut potriviti, iar asta ma multumea. Odata cu sarcina, mi s-au marit atat de mult incat am intrat in panica si am crezut ca voi ramane deformata tot restul vietii. Ma rugam sa mi se micsoreze", a precizat Andreea Banica pentru Cancan.

Acum vedeta arata chiar mai bine decat inainte de a ramane insarcinata. Acest lucru se datoreaza insa in mare parte unei diete draconice, orelor de sport si mai ales electrostimularii la nivelul bustului. Electrostimularea presupune o procedura utilizata pentru slabirea pasiva cu ajutorul curentului electric.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare