Vedete din Romania

#Andreea Banica baiat #Andreea Banica a nascut #vedete intern #showbiz #andreea banica

Andreea Banica a nascut! Prima imagine cu bebelusul

Dupa o sarcina cu probleme, Andreea Banica a nascut astazi un baietel perfect sanatos, care a avut la nastere 3,350 kg.


Andreea Banica a trecut prin emotii mari, dupa ce la 4 dimineata i s-a rupt apa in somn. Sotul ei a dus-o de urgenta la spital, iar medicii au bagat -o direct in sala de operatii.

Andreea Banica a povestit recent pe blogul personal ce probleme a avut in ultimele luni. “M-am gandit sa va scriu astazi gateva ganduri despre experienta mea de femeie gravida, viitoare mama de baiat. Am fost binecuvantata cu un al doilea copil si numai un parinte intelege ce sentimente ma incearca acum.

Nu mai este mult pana nasc si resimt greul din plin. Toata perioada a fost una dificila, cu stari de rau, arsuri de stomac, dureri in piept si alte simptome specifice. Primele semne de la bebe le-am primit la 3 luni, cand simteam ca ma „scarpina” in burtica. Usor, scarpinatul s-a trasformat in lovituri de pumni si picioare si deja nu mai puteam sa dorm pe burta, cum obisnuiam. Am aflat ca dupa a 16-a saptamana de sarcina nu e bine sa dormi nici pe spate, pentru ca toata greutatea uterului va pune presiune pe coloana vertebrala, intestine si pe vasele principale de sange si astfel pot aparea o serie de probleme precum: reducerea debitului cardiac, hipertensiune, privarea de oxigen si multe altele. Deci? Am ajuns sa dorm pe parti, dar nici asa nu s-a dovedit a fi prea bine, pentru ca la un moment dat au inceput sa cedeze din cauza greutatii si sa imi provoace dureri.

Pe masura ce au trecut saptamanile a aparut insuficienta respiratorie, pe care nu am prevazut-o, pentru ca in sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a intamplat si sa-mi cedeze articulatia genunchiului drept si am ramas intepenita de 3 ori pana acum, tot din cauza greutatii”, a scris Andreea Banica pe blogul personal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare