Vedete din Romania

#andreea banica #dansez pentru tine #tv

Andreea Banica a refuzat un salariu dublu la "Dansez pentru tine"

Desi Pro TV-ul o doreste cu ardoare pentru noul sezon " Dansez pentru tine ", Andreea Banica a refuzat invitatia, chiar daca i s-a propus un onorariu de 3000 de euro.

In timp ce alte vedete se dau de ceasul mortii ca este criza, cantareata Andreea Banica nu are de ce sa se planga, aceasta fiind considerata una dintre cele mai bogate artiste din Romania.

Astfel, vedeta, cu o cariera muzicala in spate de peste 10 ani, isi permite sa refuze aparitiile televizate, chiar daca sunt platite foarte bine.

Potrivit Libertatea, Andreea Banica Mitrea a primit inca de luna trecuta propunerea de a participa la noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine". Si daca celorlalte vedete, producatorii show-ului le-ar fi oferit 1500 de euro, pentru Andreea acestia erau de acord sa plateasca dublu, adica 3000 de euro pe editie. Cu toate acestea, cantareata a refuzat.

Potrivit unor surse din interiorul Pro TV-ului, motivul pentru care Andreea a preferat sa spuna "nu", desi este o dansatoare desavarsita, a fost ca prefera sa petreaca mai mult timp impreuna cu fiica ei, Maria Sophia , de numai 8 luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului