Vedete din Romania

#andreea banica #lora #tv

Andreea Banica i-a luat slujba Lorei de la Wassabi

Dupa ce a facut o impresie foarte buna producatorilor de la Kanal D, Lora de la Wassabi a fost socata atunci cand i s-a comunicat ca va fi inlocuita de Andreea Banica ca gazda a reality-show-ului despre viata de vedeta.

Explicatia primita de Lora a fost simpla: "Mi-au spus ca sunt prea tanara si ca nu am credibilitate ", dar cantareata insista ca pilotul filmat de ea a fost foarte reusit si ca a primit numai laude la filmari, inainte sa primeasca vestile proaste.

Se pare ca debutului Lorei in televiziune in postura de gazda a unei emisiuni s-a amanat, dar tanara nu-i poarta pica inlocuitoarei ei.

"Andreea Banica are un nume foarte cunoscut in showbiz si, din cate stiu, si ceva experienta in televiziune. In plus, sotul ei este impresar si, astfel, emisiunea de la Kanal D va avea tot timpul concurenti. Producatorii poate s-au gandit ca vor iesi mai ieftin, daca Lucian Mitrea va fi cel care va aduce vedetele participante", a declrat Lora, pentru Click!

Daca Andreea Banica a adunat experienta ca prezentatoare a emisiunii "Folclorul contraataca" (Antena 1) si a jucat si intr-un sitcom "Meseriasii" (ProTV), Lora nu se poate lauda decat cu aparitia in show-ul "Inelul cu diamant" (Euforia), in care nu a reusit insa sa castige inima milionarului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare