Vedete din Romania

Andreea Banica l-a jignit pe Catalin Josan

La Premiile de Prestigiu oferite de emisiunea Bulevard de la Kanal D cantareata Andreea Banica a contestat premiul pentru debut dat de Kanal D, spunandu-i castigatorului, Catalin... Joshan, ca nu a auzit de el si nu stie cine e.

Gala Premiilor de Prestigiu Bulevard, aflata la prima editie, si prezentata de Ilinca Vandici si Cove, a adunat la Kristal Gram Club o multime de vedete, unele dintre ele venite sa-si ridice trofeul, altele sa le inmaneze.

Invitata sa prezinte castigatorul sectiunii “Debutul anului”, blonda a urcat pe scena , lasand in urma-i o dara densa de fite si aroganta. Infasurata intr-o rochie stramta si foarte scurta care ii scotea in evidenta formele dolofane si celulita pronuntata, Andreea Banica a tinut sa precizeze din start ca ea si-ar fi dorit sa castige cu totul altcineva, relateaza Gardianul.

Celia, favorita Andreei Banica

“Mie imi place foarte mult Celia si mi-as fi dorit tare mult ca ea sa castige premiul pentru cel mai bun debut, dar asta e!”, a spus cu ingamfare blonda, inainte de a deschide plicul cu numele castigatorului, povesteste Ziarul.

Urcand pe scena pentru a-l premia pe castigatorul la categoria “Debutul anului“, Andreea Banica a contestat meritele invingatorului, Catalin Josan, pe care l-a jignit in public, aceasta afirmand, dupa ce i-a citit gresit numele.

“Nu stiu cine esti, nu am auzit de tine, e prima oara cand te vad. Am crezut ca acest premiu va ajunge la Celia, cea care-l si merita“.

Am mai jignit in public

La Bucharest Fashion Week , Andreea a avut grija sa o improaste cu venin pe colega ei de breasla Daniela Gyorfi, pe motiv ca rochia de mireasa prezentata de aceasta ar fi fost mult mai frumoasa decat cea care i-a revenit ei, povesteste Gardianul.

Momentul artistic a fost realizat de Loredana Groza . Asa cum ne-a obisnuit, Lori a facut show, ridicand lumea la dans. Mugur Mihaescu a urcat pe scena, facand un scurt duet cu artista. Vedeta de la Acasa TV a invitat-o la microfon si pe Monica Columbeanu, venita fara Irinel, insotita fiind de sora sa cea mica, Ramona.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare