Vedete din Romania

#reality show #tv #andreea banica

Andreea Banica revine in televiziune

Andreea Banica a acceptat o oferta de a reveni in prime time la Kanal D, ca gazda a unui reality-show cu si despre vedeta. Cantareata a acceptat oferta doar dupa ce a fost convinsa ca filmarile nu-i vor umple programul.

"In papuci de vedeta" este emisiunea care ar urma sa o aiba ca gazda pe Andreea Banica. Chiar daca nu au decis inca oficial numele prezentatorului, producatorii de la Kanal D au inceput negocierile cu Andreea inca de la sfarsitul anului trecut, dar le-au intrerupt o perioada din cauza sarcinii cantaretei.

Andreea a filmat deja un pilot al emisiunii care va pune oameni normali in situatii prin care trebuie sa treaca vedetele: de la repetitii si antrenamente pana la cure de slabire si nopti pierdute. Contractul nu a fost inca semnat si Andreea nu vrea sa dea un raspuns clar.

"Am o oferta, insa deocamdata nu pot da mai multe detalii. Important este ca, asa cum am procedat si la Antena 1, si la Romantica TV, nu voi renunta la concerte pentru televiziune. Voi aloca o singura zi pe saptamana pentru inregistrari", a marturisit Andreea Banica pentru ring.

Nu i-a iertat sotului masajul erotic

Desi a explicat presei ca nu are nici o problema cu prezenta sotului ei in saloanele de masaj erotic , Andreea Banica pare sa nu fi trecut inca peste incident. Dupa ce revista Spy a prezentat poze cu Lucian Mitrea iesind dintr-un salon de masaj , Andreea l-a insotit dupa cateva zile la sediul acestuia.

Se pare ca ce a gasit acolo nu a multumit-o. Invitatii de la botez au observat o relatie rece intre cei doi soti, iar Andreea a hotarat sa plece singura in vacanta in Egipt . Ea o va duce pe Maria Sofia la socri si il va lasa pe Lucian singur acasa, conform Academia Catavencu .

 

Citeste si 

Andreea Banica isi trimite sotul la masaj erotic si la femei

Andreea Banica a plans la botezul fiicei ei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare