Vedete din Romania

Andreea Banica, rochie de mireasa scurta si sexy

Solista a abandonat rapid ideea de a-si crea singura rochia de mireasa si a apelat la serviciile lui Catalin Botezatu, designerul preferat al vedetelor, relateaza Click.

Stiind precis ceea ce isi doreste, o rochita scurta si sexy, nici prea incarcata cu volane si cristale svarowsky, dar nici una clasica, solista a apelat la Catalin Botezatu.

Ocupata pana peste cap cu spectacolele din campania electorala, Andreea Banica nu neglijeaza pregatirile pentru nunta, iar luni dupa-amiaza si-a facut timp si a dat o fuga la atelierul lui Catalin Botezatu, pentru a-si proba rochia de mireasa.

Acesta are misiunea ca in scurt timp, maximum trei saptamani,  sa realizeze cea mai cea rochie de mireasa pe care a creat-o in cariera sa, povesteste Ziarul.

In ciuda faptului ca, initial, a anuntat ca-si va lucra singura tinuta, solista si-a dat seama ca elementarele ei notiuni de croitorie nu o ajuta sa-si creeze rochia mult visata. 

Desi au foarte multi prieteni si cunostinte, Andreea si Lucian sunt nevoiti sa se rezume la 220 de invitati, respectiv capacitatea salii de la Hilton, acolo unde va avea loc nunta, pe data de 28 iunie.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului