Vedete din Romania

#andreea banica #dans #lucian mitrea

Andreea Banica se razbuna pe sotul ei

Andreea Banica da din ce in ce mai multe semne ca nu i-a iertat sotului indiscretia de la salonul de masaj erotic . Cantareata a reluat concertele si a invitat pe scena un tanar din public alaturi de care a dansat lasciv. Ea l-a lasat pe tanar sa o mangaie pe tot corpul in timp ce sotul ei privea din fata scenei.

Solista si-a reluat concertele la putin timp dupa ce si-a recapatat corpul de dinainte de sarcina si profita din plin de el. Ea a cantat la o petrecere privata imbracata intr-o rochie foarte scurta si cu lenjeria intima la vedere. Andreea nu a ezitat nici sa invite pe scena un tanar cu care a flirtat si a dansat lasciv.

Blonda a glumit cu tanarul care o mangaia in fata sotului. Ea i-a repetat indraznetului "Ce frumos esti!", "Ce rau imi pare ca m-am maritat!", "Cu tine faceam un copil si mai frumos!", conform Gardianul.

Razbunarea Andreei pentru vizita sotului la salonul de masaj erotic nu l-a lasat rece pe acesta. Lucian Mitrea , sotul si impresarul cantaretei, a fost rece cu ea intreaga seara si nu i-a adresat prea multe cuvinte. 

S-a pupat de trei ori cu Adina

Prima editie a emisiunii "In papuci de vedeta" de la Kanal D, prezentata de Andreea Banica a fost filmata. Invitata a fost Adina de la Heaven, iar cele doua blonde nu s-au sfiit sa se impunga ironic, sustin surse citate de ring.

Momentul cel mai amuzant al filmarii a fost atunci cand Andreea si Adina au repetat de trei ori pupicul "prietenesc", pentru a iesi cat mai bine si mai natural.


Citeste si

Andreea Banica revine in televiziune

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare