Vedete din Romania

#andreea berecleanu #andrei zaharescu #tv

Andreea Berecleanu neaga zvonurile despre concediere

Consultantii straini ai trustului Intact sunt pusi pe dat afara. Prin presa circula  mai multe zvonuri potrivit carora veteranii postului de televiziune Antena 1 sunt pe lista neagra a concedieriilor.

Printre acestia se regaseste si indragitul cuplu de prezentatori de la "Observator", andreea berecleanu si Andrei Zaharescu , insa si Lucian Mandruta , care a fost implicat de curand intr-un scandal conjugal.

Reporterii de la ziarul "ring" au reusit sa ia contact cu Andreea Berecleanu pentru mai multe detalii. Potrivit declaratiilor date de acestea, zvonul ca va fi dat afara din trust este fals.

"Este o informatie falsa. Nu s-a trimis niciun comunicat oficial, pentru ca Antena 1 nu are timp sa raspunda la toate zvonurile. In sondaje, dupa Andreea Esca, eu ocup locul doi. Nici eu, nici Andrei nu avem niciun fel de problema, nici de imagine, nici de credibilitate . Eu vorbesc doar despre mine si despre Andrei. Tot timpul am fost pe lista de prime time. Ramanem in continuare la Antena 1, la `Observatorul` de la ora 23.00. Facem emisiunea de trei ani. Am preluat jurnalul de la un rating slab si l-am adus la un rating bun. Zvonurile au aparut de la persoane care ne vor `binele`", a explicat prezentatoarea "Observatorului" pentru publicatia "ring".

Pe de alta parte insa, surse de incredere din Antena au vorbit cu cei de la "ring" si au confirmat desfasurarea unei selectii pentru prezentatori.

Citeste si:

Lucian Mandruta risca sa ramana fara slujba din cauza amantei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare