Vedete din Romania

#andreea berecleanu nunta #vedete intern #Constantin Stan #andreea berecleanu #showbiz

Andreea Berecleanu se marita cu medicul Constantin Stan?

Andreea Berecleanu traieste de mai bine de un an o poveste de dragoste discreta alaturi de medicul estetician Constantin Stan. Toata lumea asteapta acum ca realizatoarea Tv sa fie ceruta din nou in casatorie. 

Cu toate acestea, Andreea Berecleanu spune ca inca nu simte nevoia sa intre intr-un nou mariaj. Surprinzator este faptul ca prezentatoarea TV a acceptat sa vorbeasca in premiera despre viata sa personala si relatia intima cu Constantin. 

"M-am maritat devreme si a durat 15 ani. Cred ca oficializarea ar fi binevenita, ma simt perfect ca femeie maritata, dar si ca iubita fara acte. Dar nu ma gandesc la asta acum, atata timp cat lucrurile merg ca intr-o familie, adica suntem ca o adevarata familie. Inca de anul trecut locuim cu totii si Constantin se implica 100% in cresterea si educatia copiilor. Ei se bat pentru atentia lui", a spus Andreea Berecleanu intr-un interviu pentru Ok! Magazine.

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu au divortat in luna august a anului trecut, punand capat unei casnicii de 15 ani. Acestia au impreuna doi copii, Eva si Petru. Prezentatoarea TV are in prezent o relatie cu medicul estetician Constantin Stan, considerat unul dintre cei mai buni doctori din acest domeniu din Romania. 

Politica i-a despartit

Motivul despartirii celor doi ar fi fost politica. Andreea Berecleanu a marturisit ca divortul si neintelegerile au aparut dupa ce Andrei Zaharescu a acceptat functie de purtator de cuvant al Guvernului. 

"Chiar am crezut ca mi-am facut norocul cu mana mea, am dorit sa fiu o sotie si o mama tanara si nu am pus nimic inaintea familiei. Si a linistii familiei. Cam despre asta e vorba. Atunci cand calmul cafelei de dimineata s-a risipit, am pus o mie de intrebari, dar nu am primit multe raspunsuri. Cand Andrei a acceptat functia in Guvern, lumea lui si toate valorile comune s-au intors cu susul in jos. I-am atras atentia cu ingrijorare, dar nu s-a mai putut intoarce din drum. Cand s-a trezit si a descoperit cu disperare ce pierduse era tarziu. Sper sa nu treaca toate familiile de politicieni sau ale celor angrenati in functii publice prin asa ceva. Nu merita pretul. Am citit de curand un interviu pentru Paris Match al fostei partenere a lui Francois Hollande. Valerie spunea, clar si raspicat, ca a ajuns la despartirea dureroasa si la tradare doar pentru ca Hollande este presedinte. Pastrand proportiile, eu cred ca un barbat are menirea de a ramane responsabil pentru familia lui, indiferent de tentatiile care ispitesc orgolii", a dezvaluit Andreea Berecleanu.

CITESTE SI: 
 

Tudor Chirila, in lacrimi

Ilie Nastase, gest incalificabil 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare