Vedete din Romania

#fiica Andreea Berecleanu #vedete intern #andreea berecleanu #showbiz

Andreea Berecleanu si Eva: asa mama, asa fiica

Inalta, supla, cu parul lung... Descrierea se potriveste atat Andreeei Brecleanu, cat si fiicei sale, Eva, in varsta de 14 ani. Cele doua par mai degraba surori decat mama si fiica.


Intr-un interviu pentru revista Unica, prezentatoarea tv recunoaste ca face toate eforturile pentru a fi alaturi de fiica sa, aflata la inceputul adolescentei.

“Ma simt cand adolescenta la randul meu, cand mama, cand prietena, cand coplesita! Eva este un vulcan, personalitatea ei e coplesitoare si starneste tot soiul de sentimente in jurul ei. E adorata de noi, e placuta de colegi si prieteni, are mici secrete, asa cum e firesc, dar poate fi si taxata pentru felul ei direct si spontan de a-si exprima gandurile. Menirea mea este de a fi alaturi, de a intelege aceasta perioada de cautari. E mai bine sa se descopere acum, decat niciodata sau prea tarziu! Vorbesc mult cu ea, incerc sa nu-i invadez intimitatea, atat cat e, de multe ori dorm cu ea si inainte de a adormi stam la povesti sau imi arata multe video-uri dragute pe Youtube”, a declarat Andreea Berecleanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului