Vedete din Romania

# andreea esca marturisiri #andreea esca

Andreea Esca, batuta crunt in copilarie. Marturisiri cutremuratoare!

Andreea Esca a fost pasionata de inot in copilarie. Experienta insa cu acest sport nu a fost una foarte placuta pentru vedeta. 

Ea a povestit ca profesorii pe care i-a intalnit practicand acest sport i-au marcat crunt copilaria, deoarece erau foarte duri. 

Intr-un interviu acordat revistei Tango, prezentatoarea si-a amintit cu drag de unul dintre profesori, "de care se indragostisera toate fetele", declarand ca acesta "a fost unul dintre antrenorii despre care nu imi aduc aminte sa ma fi batut!".

Apoi, Esca a povestit cum restul antrenorilor cu care a lucrat aveau prostul obicei de a-i bate pe copii: "Altii dadeau, da, toti cei pe care i-am avut in continuare. Eu nu stiu oameni care sa fi facut performanta altfel in Romania. Ne dadeau cate una peste fund, ca la cal. Cu snurul de la fluier, ud, cand ne dadeau una peste fundul gol, cu apa, sa vezi ce viteza luam! Sau cu slapul ud… Cel putin in perioada aceea nu era un alt fel de a-i face pe copii sa mearga mai repede decat pot ei natural. Asa era atunci!".

Intrebata daca nu o deranja acest mod de lucru cu cei mici, stirista a raspuns franc: "Nu, pe mine nu m-a deranjat. N-am cunoscut alte metode. Mi se părea că nu poți să faci un lucru nenatural prin niște metode naturale. Când nu mai poți, trebuie să se întâmple ceva ca să mai poți. O altă metodă care nu știu dacă funcționa la toți: primeam niște ciocolată, niște bucățele în poleială…Eram ca niște cai dresați să se ridice în două picioare. Eram foarte fericiți când scoteam timpi buni, că primeam ciocolată din aceea. Iar cantonamentele prin țară erau ca niște tabere în care făceam antrenamente de dimineață până seara!", a spus Andreea Esca pentru revista Tango.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare