Vedete din Romania

#sot Andreea Esca #coronavirus #andreea esca

Andreea Esca a marturisit ca a avut coronavirus: "Am fost bolnava de Covid-19, iar sotul meu a ajuns la Terapie Intensiva"

Andreea Esca a facut primele declaratii dupa ce s-a scris ca are coronavirus. Prezentatoarea a marturist intr-un interviu difuzat de PRO TV ca nu doar ea a fost singura din familie afectata de noul virus, ci si sotul si fiul sau.

Presa a scris ca Andreea Esca s-a infectat la o petrecere pe litoral, unde nu s-au respectat regulile de protectie.

"Ai fost sau nu ai fost bolnava?, a intrebat-o colegul ei Cosmin Stan. ”Da, am fost eu, sotul și unul dintre copii. Mulțumita doctorilor de la "Victor Babes", acum suntem bine, avem rezultat negativ, toti trei.

Vedeta a spus ca prima persoana care s-a imbolnavit a fost sotul ei. Alexander Eram, care se afla si acum in spital.

"Avea febra mare, 40 de grade Celsius, dar ne-am gandit ca are probleme la stomac. Ne-am impacientat si am chemat salvarea. El a iesit pozitiv, eu negativ. Mie mi-au aparut simptomele după cinci zile.

Imediat a fost dus la spital, eu am hotarat chiar daca eram cu rezultat negativ, sa raman in izolare pentru 14 zile si sa ii fac testul baiatului nostru care locuieste cu noi. El a iesit cu un rezultat pozitiv, neavand vreun simptom, decat il deranja gatul, dar nu febra," a declarat vedeta TV.

Andreea Esca: "Simteam ca lesin"

Andreea Esca a vorbit si despre momentul in care si-a dat seama ca si ea ar putea avea coronavirus.

"Gateam cartofi cu usturoi si mi-am dat seama ca nu simt nimic. Apoi am mirosit niste parfumuri si nu simteam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Am gustat diverse lucruri si nu aveam gust. Nu simteam nimic. Mi-am dat seama ca intre timp am devenit purtatoare a acestui virus," a adaugat prezentatoarea.

Andreea Esca a mai spus ca un moment extrem de dificil a fost atunci cand sotul ei a ajuns la Terapie Intensiva.

"Sotul meu, Alex, fara nicio boala cronica, nu fumează, face sport, nu face excese a facut cea mai grava forma dintre noi trei. Baiatul mi-a spus ca "Pe tata l-au dus la Terapie Intensiva. Simteam ca lesin. Plamanii lui au fost afectati intr-un timp extrem de scurt," a povestit prezentatoarea.

Ea a mai spus a nu a luat legatura deloc cu sotul ei cat a fost in spital, iar el la ATI si a marturisit ca muschii sotului ei s-au deteriorat foarte repede, ca a slabit 8 kilograme in cateva zile.

"Este incredibil cat de repede te poti deteriora de la o zi la alta de la acest nemernic de virus despre care stim atat de putine lucruri," a mai spus Andreea Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare