Vedete din Romania

#Andreea Esca gatit #raceala Andreea Esca #vedete intern #showbiz #andreea esca

Andreea Esca: “Cel mai greu este sa fii «gospodina»”. Cum arata mancarea pregatita de stirista

Tintuita in casa de raceala, Andreea Esca a decis ca astazi sa “fie suta la suta mama!”. Dupa o zi in aceasta postura, stirista si-a declarat respectul pentru “acele femei care stau acasa si au grija de copii si de casa. Cred ca este chiar mai greu decat sa ai grija de copii si de casa, si sa ai si un serviciu”.

Andreea Esca a povestit pe blogul personal ca s-a trezit de la 7 dimineata, pentru a le pregati micul dejun copiilor. Am facut cea mai buna omleta, dupa spusele copiilor, dar cred ca si mai tare le-au placut farfuriile in care le-am dat mancarea. Pentru ca serioasa – serioasa, dar tot nu m-am abtinut sa ne distram un pic, de la prima ora… Le-am dat si suc de portocale, ca la restaurant, si paine prajita si ceai si cacao cu lapte… Ce mai, au plecat fericiti.

Cum am auzit ca inchid usa, am baut un ceai cu miere si m-am aruncat inapoi in pat, ca sa mai tusesc un pic sub plapuma. N-am mai reusit sa adorm prea mult, asa ca am continuat experimentul „housewife”… Am inceput sa strang dupa dezastrul facut dimineata si am hotarat sa fac o mancare de mazare cu friganele, cum imi facea mama. Zis si facut! Dar cum se face? Am sunat-o pe mama si, cu telefonul la ureche, am executat cuminte indicatiile. Acum mazarea e aproape gata (am pus-o chiar intr-o cratita pe care o am din copilarie), numai ca ceea ce ma scoate din minti este ca, daca stai acasa, treaba nu se termina niciodata…”, a scris exasperata Andreea Esca.

“Spal niste vase si pana ma mai sucesc de doua ori apar altele. Maturi aici si apare ceva dincolo. Ca sa nu mai zic ca ma omoara gandul ca tot ce gatesti in cateva ore se va consuma in 10 minute! Friganelele le voi face calde cand vor ajunge copiii acasa si vor fi siguri ca am febra peste 40 si vor chema SMURD-ul. Pe aceasta cale ii anunt pe angajatii de acolo sa stie deja ca este o alarma falsa.

Acum mai iau un Parasinus si trec la desert. Mere rase cu biscuiti si miere ca nu mai am rabdare de prajitura. Rad singura pe aici ca mi-am adus aminte de un prieten care-mi spunea ca stia cand eram foarte nervoasa pentru ca incepeam sa dau cu aspiratorul. Acum nu simt ca as da aspiratorul, deci mai pot. si da, sunt sigura ca daca trebuie putem. Putem mult. Putem orice. Dar concluzia mea este aceeasi: cel mai greu este sa fii „gospodina”, „casnica”, cum vreti sa-i ziceti… Cel mai mare respect il am in continuare pentru acele femei care stau acasa si au grija de copii si de casa. Cred ca este chiar mai greu decat sa ai grija de copii si de casa, si sa ai si un serviciu. Pentru ca daca n-ai serviciu nu poti nici macar sa pleci undeva unde pentru cateva ore sa te gandesti la altceva”, a concluzionat stirista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare