Vedete din Romania

#Andreea Esca Colectiv #victime colectiv #vedete intern #showbiz #andreea esca #colectiv

Andreea Esca: “Cum trebuie sa fii acum ca sa nu innebunesti de fiecare data cand iti iese copilul pe usa?”

Astazi, cand bilantul celor plecati dintre noi din cauza tragediei din clubul groazei a ajuns la 53, Andreea Esca a publicat pe blogul sau un mesaj in care marturiseste cum i s-a schimbat viata dupa 30 octombrie 2015, dar si care sunt temerile sale in calitate de parinte.


“Seara, cand pun capul pe perna, mi-e cel mai greu. Numai atunci pot sa plang si nici atunci prea mult. Pentru ca mama m-a avertizat de acum peste 20 de ani ca mi-am ales o profesie pe care trebuie sa o fac perfect, zilnic, fara sa se vada nimic din problemele personale.

„O sa fii ca un actor de teatru, ca o balerina la Opera. Pe oameni nu-i intereseaza ce simti tu in afara scenei. Spectacolul trebuie sa fie impecabil” – mi-a explicat clar cand i-am transmis entuziasmata ca voi prezenta un program de stiri. Asa ca astept concediul cand vreau sa plang… Numai ca acum e prea mult. Nu mai pot duce atatea drame intr-un timp atat de scurt. incerc sa fac ca intotdeauna, sa ma conving ca viata merge inainte si ca important e sa intelegi si sa faci ceva bun, daca iti sta in putinta….

Ma trezesc dimineata si ma duc la sport ca si inainte. Imi pregatesc emisiunea de la radio cu oameni frumosi si subiecte pe masura. Vorbesc cu prieteni si colaboratori despre Targul de cadouri de Craciun pe care il organizam, merg la restaurant si la filme, chiar si rad la diverse glume si poate ca as fi in stare sa si dansez intr-un club, la ziua cuiva. Dar cand se apropie seara simt un nod in gat si o durere in piept. Pentru ca nu pot de fapt sa duc durerea  parintilor care-si ingroapa copiii. Nici chiar eu, aceasta stanca, aceasta mama deloc perfecta, aceasta mereu vesela si optimista, aceasta rezistenta la orice, nu mai pot.

Mi-au secat sufletul povestile femeii care are doi copii inca in stare grava in spital si care vorbea despre ei cu zambetul pe buze spunand lucruri minunate, mama care i-a gasit rucsacul  fetei moarte in incendiu si care ii cauta in continuare telefonul pentru a mai salva cateva poze cu copilul care nu mai este (...)…

Doamne, acestea sunt momentele in care ii invidiez pe cei fara copii, desi stiu ca nu e drept. Dar ei nu sunt in pericol sa traiasca asa ceva. Pentru ca nu cred ca poate exista durere mai mare decat sa-ti pierzi copilul. Iar ce s-a intamplat acum a fost pentru mine inca o demonstratie ingrozitoare a fragilitatii vietii.

Cum trebuie sa fii acum ca sa nu innebunesti de fiecare data cand iti iese copilul pe usa?

Cand copiii mei erau mici stateam cu sufletul la gura pana veneau din parc pentru ca eram obsedata ca vor cadea de pe tobogan sau ca o sa le vina leaganul in gura, apoi am trait cu frica traversarii strazii, apoi de fiecare data cand merg cu altcineva cu masina, cand merg singuri in avion, cand merg singuri cu trenul… Acum mi-e frica de droguri. Dar va spun sincer ca nicio clipa nu m-am gandit ca ar putea sa nu mai vina de la o petrecere dintr-un club, pentru ca ar putea sa ia foc. Cate frici trebuie sa indure un parinte? Cat trebuie sa fie de puternic sau cum sa faca astfel incat sa-si lase copiii sa traiasca fara sa o ia razna?

Asa ca, mama, iarta-ma, dar am sa plang macar noaptea pentru o vreme, chiar daca nu sunt in concediu. 53.”, a scris Andreea Esca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului