Vedete din Romania

#andreea esca #vedete intern # esca franta #esca pro tv

Andreea Esca, curtata de francezi. Iata ce turnura ia ceriera vedetei

Prezentatoarea TV Andreea Esca este una dintre cel mai bine cotate vedete din Romania. Notorietatea de care se bucura vedeta in Romania a atras atentia si marilor televiziuni din Franta. Vedeta de la Pro TV va avea,, in curand, onoarea de a fi subiectul unei emisiuni de top realizate de o televiziune franceza renumita.

Producatorii televiziunii France 2 au fost fermecati de povestea si celebritatea Andreei Esca si i-au propus acesteia realizarea unui reportaj. Jurnalista Marie Mamgioglou, de la emisiunea "Telematin", a venit special la Bucuresti pentru a-i afla povestea Andreei Esca, potrivit protvmagazin.ro.

Realizatoarea TV a fost extrem de emotionata de aceasta propunere si nu i-a venit sa creada ca acest lucru i se intampla in realitate. 
"Am fost foarte onorata de invitatie, pentru ca aceasta este emisiunea mea preferata. De fapt, la inceput nici nu mi-a venit sa cred deoarece era o prea mare coincidenta ca tocmai de la aceasta emisiune sa ma caute cineva asa pe nepusa masa. Mai ales ca nu cunosteam pe nimeni acolo. Dar apoi am inteles ca nu e o gluma, ci chiar o treaba serioasa si am fost foarte fericita. Mi-au spus ca vor veni in Romania si ca vor sa-si petreaca o zi cu mine. Ceea ce s-a si intamplat", a marturisit Andreea Esca.

CITESTE SI:

9 ceaiuri-minune pentru slabit 

20 de secrete despre femei pe care le detin barbatii

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare